10 μηνύματα που ΔΕΝ στέλνουμε ποτέ σε πρώην!!

0
LIKE & SHARE
Οι επόμενες μέρες (και κυρίως οι επόμενες νύχτες) που παίρνεις το κινητό σου στα χέρια και ετοιμάζεσαι να του στείλεις μήνυμα είναι (μετά από στατιστική και προσωπική εμπειρία) το πιο βασανιστικό κομμάτι. Κανείς δεν διαφωνεί ότι έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί του.

Όσο ακίνδυνο και αν μοιάζει ένα μικρό μηνυματάκι, μπορεί τελικά να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θες… να τον απομακρύνεις δηλαδή από κοντά σου.

Απέφυγε τα παρακάτω 10 μηνύματα μεσώ κινητού ή Facebook, που αποδεδειγμένα δεν βοηθούν και καλή επιτυχία…
Πες όχι σε…
1. Μηνύματα που δεν βγάζουν νόημα
Αν έχεις κάτι να πεις ή να ρωτήσεις απλώς γράψε το. Μπες κατευθείαν στο θέμα και μην αναπτύσσεις έκθεση ιδεών μέσω γραπτού μηνύματος. Μην τον φέρεις στη δύσκολη θέση να προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που επικοινώνησες ή να νομίζει ότι είσαι σε πλήρη σύγχυση.
2. Εικονίδια και φατσούλες
Δεν είστε πια ζευγάρι. Απέφυγε τα ζουζουνιάρικα κοσμητικά και τα εικονίδια με τα οποία “έλουζες” την γραπτή επικοινωνία σας όσο ήσασταν μαζί. Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς πια.
3. Δακρύβρεχτες και οργισμένες λέξεις
Αν είσαι ακόμη θυμωμένη, πάρε τηλέφωνο την κολλητή ή τον κολλητό σου. Μην στέλνεις πικρόχολα σχόλια και κατηγορίες αν είσαι κουρασμένη, νιώθεις μοναξιά, ή αν βγήκες με φίλους και η βότκα σου “έλυσε” τη γλώσσα. Καλύτερα να επιλέξεις τον δύσκολο μεν, αλλά ασφαλή δε, δρόμο της σιωπής.
4. “Γιατί δεν μου απαντάς;”
Ένα μήνυμα δεν είναι η καταστροφή του κόσμου, αλλά αν δεν σου απαντήσει, απέφυγε το δεύτερο μήνυμα τύπου “γιατί δεν απαντάς;” Αποδέξου ότι η επικοινωνία μάλλον δεν είναι ευπρόσδεκτη εκ μέρους του και δώσε του χώρο και χρόνο.
5. Καμία αναφορά στο παρελθόν.
Το να φέρεις στο προσκήνιο τους λόγους που φτάσατε στον χωρισμό δεν θα βοηθήσει. Αυτές οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο κατ’ ιδίαν. Ότι μαθήματα πήρες μοιράσου τα με τους φίλους σου ή ξέθαψε από τα συρτάρια σου το ημερολόγιο σου και γράψε τα εκεί.

6. Μήνυμα με $εξουαλική πρόσκληση/ υπόσχεση.

Ποτέ, μα ποτέ δεν ήταν καλή ιδέα. Αν το $εξ μαζί του σου άρεσε πολύ, απλά θα θυμηθείς ότι δεν το έχεις πια. Αν πάλι ήταν μέτριο, ποιος ο λόγος να το ξαναζήσεις;
7. “Σε σκέφτομαι/Σε θέλω”.
Ξέρουμε ότι πρέπει να το βγάλεις από μέσα σου, αλλά μάλλον αυτό το μήνυμα δεν φτάνει για να τον φέρει πίσω. Είναι πολύ λογικό ότι σε ένα πρόσφατο χωρσμό και οι δυο θα σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Από τη στιγμή, όμως, που δεν είστε μαζί, ο πρώην σου δεν χρειάζεται να ξέρει τι σκέφτεσαι.
8. $έξι φωτογραφίες.
Ο λόγος να μην στείλεις ποτέ $έξι ενσταντανέ σου μπροστά στον καθρέφτη (!) ταυτίζεται με εκείνη του $εξουαλικού μηνύματος. Ποτέ δεν είναι καλή ιδέα.
9. Απελπισμένα μηνύματα.
Μην προσπαθήσεις να τον κερδίσεις παρακαλώντας τον. Ακόμα και να έχεις μια ελπίδα, η εικόνα της απεγνωσμένης δεν ιντρίγκαρε ποτέ κανένα αρσενικό!
10. Δεύτερο και τρίτο μήνυμα.
Του έγραψες αυτό που ήθελες να του πεις, εκείνος σου απάντησε, αλλά εσύ πρέπει να βρεις το κουράγιο να σταματήσεις πρώτη την επικοινωνία. Καλύτερα να είσαι εκείνη που θα τελειώσει τη συζήτηση και άσε εκείνον να στείλει το τελευταίο μήνυμα. Αν ξαναθελήσει επικοινωνία να είσαι σίγουρη ότι θα το προσπαθήσει.
LIKE & SHARE
Πέντε λόγοι που οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία