Γιατί οι κρυφές σχέσεις κρατάνε περισσότερο

0
LIKE & SHARE

Ζούμε σε μια εποχή που όλα έχουν να κάνουν με τον εντυπωσιασμό, την φιγούρα και το ποιος τελικά θα κάνειπερισσότερο εφέ. Η ουσία χάνεται πολλές φορές μέσα από εντελώς ασήμαντα πράγματα που τις πιο πολλές φορές τυχαίνει να είναι εντελώς επιφανειακά. 

Οι περισσότεροι (όχι όλοι), σκέφτονται και ενεργούν με βάση αυτά που τους τροφοδοτούν οι γύρω τους, με αποτέλεσμα σταδιακά να χάνουν την δική τους κρίση και άποψη. Δεν κάνεις κάτι γιατί το θέλεις, αλλά γιατί έτσι «πρέπει». Η΄ μάλλον καλύτερα γιατί έτσι κάνουν όλοι σήμερα (άρα επομένως πρέπει να κάνεις το ίδιο και εσύ).

Δεν πάει έτσι όμως. Δηλαδή τι θα κερδίσεις αν μιλάς συνεχώς σε άσχετους ανθρώπους για την σχέση σου; Σε τι θα ωφελήσει το να ανεβάσεις χιλιάδες φωτογραφίες στο Facebook και να κάνεις αμέτρητα check in διατυμπανίζοντας σε όλους που είσαι, τι κάνεις, με ποιον τα έχεις, πόσο καλά περνάς κτλ κτλ.

Και μετά να κάθεσαι να μετράς ένα ένα τα likes; «Χαμός με αυτήν την φωτογραφία» και «τι τέλεια που περνάτε, ζηλεύω» τα σχόλια, ενώ όταν κάτι πάει στραβά «μα καλά γιατί κανείς δεν μου κάνει like, τι έγινε ξαφνικά;» Σοβαρά τώρα; Σου έχουν γίνει άγχος τα likes; Αυτοί που σου κάνουν like σε παίρνουν ποτέ τηλέφωνο; H’ δεν έχουν καν το τηλέφωνό σου οι περισσότεροι;

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

LIKE & SHARE
10 πράγματα που δηλητηριάζουν τη ζωή σας