Τα αρχικά γράμματα του ονόματός μας και ο έρωτας!

0
LIKE & SHARE

Τα αρχικά γράμματα του ονόματός μας αποκαλύπτουν την συμπεριφορά μας στον έρωτα!

Έχεις σκεφτεί ότι αυτό που κάνουμε όλοι όταν ερωτευόμαστε, που εκτός από το να κοιτάμε τα άστρα και όλη ημέρα να περπατάμε στο ροζ συννεφάκι μας, γράφουμε και παντού το όνομα του έρωτά μας δεν είναι τυχαίο; Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι τα γράμματα έχουν μια ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση η οποία μας επηρεάζει ανάλογα; Ο ήχος είναι δόνηση και σαν τέτοια φέρει μια ιδιαίτερη φόρτιση για όσους τον ακούν και για όσους τον εκπέμπουν. Το κάθε όνομα είναι ένα σύνολο από ενέργειες, που θα μπορούσαν να μας εκφράζουν αλλά και να μας επηρεάζουν. Διαβάστε παρακάτω…
Έτσι, τα γράμματα από τα οποία αρχίζουν το όνομα και το επώνυμο του καθένα μας, αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο τείνει να συμπεριφερθεί μέσα σε μια σχέση. Το αρχικό του μικρού ονόματος αφορά περισσότερο το πώς έχει διαμορφωθεί μια προσωπικότητα, ενώ το αρχικό του επωνύμου συνδέεται με τις οικογενειακές του καταβολές. Σε αυτή τη βάση, λοιπόν, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ξεκινώντας από τα αρχικά του ονοματεπωνύμου τους.
Αν το πρώτο γράμμα του ονόματος είναι :
Α: Η ερωτική τους ζωή ξεκινά νωρίς και είναι ευχάριστοι και διασκεδαστικοί με το αντίθετο φύλο. Αυτό τους κάνει περιζήτητους και γοητευτικούς. Ωστόσο, έχουν μια παρορμητικότητα, που πρέπει να ελέγξουν.
Β: Είναι κάπως ντροπαλοί όταν πλησιάζουν το αντίθετο φύλο και τους ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που βγάζουν στον κόσμο. Δεν θέλουν να προσβάλλουν τον άλλο και είναι πάντα υποστηρικτικοί απέναντι στους αγαπημένους τους.
Γ: Είναι άτομα με πάθος και αισθησιασμό. Ακόμα κι αν δημιουργήσουν μια κρυφή σχέση, αυτό δεν θα βλάψει τον επίσημο δεσμό τους. Δεν έχουν κακή πρόθεση και δεν θέλουν να πληγώνουν τον άλλο.
Δ: Είναι γενναιόδωροι και ρομαντικοί. Παρόλο που θέλουν πάρα πολύ να ευχαριστήσουν το ταίρι τους, η κτητικότητα και η ζήλια τους σαμποτάρουν τη σχέση και είναι κάτι που πρέπει να το ελέγξουν.
Ε: Βλέπουν τα πάντα από την ερωτική πλευρά και αγαπούν τις έντονες συγκινήσεις, την περιπέτεια, καθώς και… μια δόση αγωνίας. Οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται από πάθος, ένταση και σκαμπανεβάσματα.
Ζ: Αυτοί οι άνθρωποι φέρνουν το φως και τη χαρά στη ζωή των συντρόφων τους. Είναι εξωστρεφείς, γελαστοί, αισιόδοξοι. Όμως έχουν το κακό ότι μερικές φορές μιλούν απερίσκεπτα, πληγώνοντας τον άλλο.
Η: Ζουν για το σήμερα και δεν κάνουν ποτέ σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά, γίνονται στοργικοί σύντροφοι, πρόθυμοι να μοιραστούν όχι μόνο τις χαρές, αλλά και τα προβλήματα της κοινής ζωής.
Θ: Είναι ντροπαλοί και δεν εκδηλώνονται εύκολα στον έρωτα, αλλά μέσα τους κρύβουν πολύ αισθησιασμό. Και παρότι είναι συγκρατημένοι, οι ερωτικές ιστορίες διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη στη ζωή τους.
Ι: Η ερωτική ζωή τους έχει έντονα συναισθήματα και πολλές χαρές. Προτιμούν την άμεση προσέγγιση και δεν τους αρέσουν τα αισθηματικά παιχνιδάκια. Όμως, μερικές φορές γίνονται έντονα κυκλοθυμικοί.
Κ: Γίνονται σπουδαίοι σύντροφοι, αλλά μερικές φορές δίνουν δυσανάλογη βαρύτητα στη σεξουαλική πλευρά της σχέσης. Έχουν και μια τάση να περνούν από κόσκινο τη συμπεριφορά του συντρόφου τους.
Λ: Είναι ερωτευμένοι βασικά… με τον έρωτα και δείχνουν έναν εγωκεντρισμό, που καλό είναι να μετριαστεί. Βλέπουν τη σχέση ανταγωνιστικά και θέλουν να αισθάνονται πως έχουν εκείνοι το πάνω χέρι.
Μ: Είναι ρομαντικοί και πιστοί, αλλά δύσκολα εκφράζουν την αγάπη τους. Αναζητούν συνέχεια τον αληθινό έρωτα, ένα ταίρι με το οποίο να ενωθούν ψυχή τε και σώματι. Συχνά το βρίσκουν αρκετά αργά στη ζωή.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: youweekly.gr
LIKE & SHARE