(Νέα) σχέση; 8 σημάδια πως πρέπει να φύγεις!

0
LIKE & SHARE

Σε καταλαβαίνω τόσο πολύ! Έχεις μόλις γνωρίσει κάποιον καινούργιο, διασκεδάζεις κάθε στιγμή, βλέπεις τα πάντα καλοπροαίρετα, όλα μοιάζουν φρέσκα και γεμάτα υποσχέσεις… Πόσο υπέροχος είναι όμως, στ’ αλήθεια, ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου;

Απόφυγε το υπερβολικό ρίσκο βάζοντας τον πήχη ψηλά και κρατώντας τον εκεί, χωρίς… υποχωρήσεις για τα μάτια του νέου σου φλερτ! Γιατί όσο αισιόδοξα κι αν θέλεις να το δεις, υπάρχουν κάποια σημάδια που ενώ μπορεί να θεωρήσεις αθώα στην αρχή μιας γνωριμίας, αποδεικνύονται εξαιρετικά σημαντικά.

Και, πλέον, οτιδήποτε σε σώζει από μελλοντικό πόνο και απογοήτευση, αξίζει την προσοχή σου! Σύμφωνα με το Business Insider και τις ψυχολόγους και dating coaches Erika Ettin, Perpetua Neo, Lisa Aronson Fontes και Elinor Greenberg δεν υπάρχει λόγος να είσαι καχύποπτη και επιφυλακτική με το νέο σου φλερτ.

Χρειάζεται όμως να δώσεις εξαιρετική προσοχή αν ισχύει έστω και ένα από τα παρακάτω:

#1 Δικαιολογείς ήδη την κακή του συμπεριφορά

Αν νιώθεις ήδη την ανάγκη να αναλύεις και να δικαιολογείς συμπεριφορές του στους άλλους ή και στον ίδιο σου τον εαυτό, αυτό είναι ένα «καμπανάκι» που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

#2 Δεν επιλύει τις διαφωνίες με διάλογο

Όλοι έχουν διαφωνίες κάποτε και αυτό είναι το υγιές! Αν όμως αποφεύγει να συζητήσει γι’αυτά μαζί σου, τότε αυτό στο μέλλον θα διαλύσει τη σχέση σας.

#3 Δοκιμάζει τα όρια σου

Οκ, εδώ θα γίνω αυστηρή. Την πρώτη φορά που ο άλλος θα ξεπεράσει τα όρια που έχεις θέσει, τρέξε! Είτε αφορά τη σεξουαλική σας ζωή, την κοινωνική, την οικογενειακή… εκείνος που θα καταπατήσει αυτά τα όρια είναι χειριστικός και αυταρχικός. Φύ.γε.

#4 Κακολογεί τις πρώην του

Αν το νέο σου φλερτ ασχολείται πολύ με τις πρώην του και ιδίως αν τις κατηγορεί με κάθε τρόπο, αυτό είναι ένα καμπανάκι κινδύνου! Σημαίνει πως στην ουσία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε πήγε στραβά.

#5 Έχεις κακή διαίσθηση

Δύσκολα θα το παραδεχτείς αλλά σίγουρα θα το νιώσεις. Αν «κάτι» σου λέει πως δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να σταθεί πλάι σου, φύγε! Αν κάποιος είναι ασυνεπής, δεν έχει υπομονή, δεν σε ακούει… πριν γίνει κάτι χειρότερο, απλά φύγε.

#6 Όλα γύρω τού γυρίζουν!

Ένα από τα βασικότερα καμπανάκια μίας νέας σχέσης είναι όταν τα πάντα αφορούν εκείνον και μόνο εκείνον. Αν πχ του μιλήσεις για κάτι που σε ενόχλησε και εκείνος αποφύγει να απαντήσει και, αντιθέτως, αρχίσει να μιλάει για όσα κάνεις εσύ που τον ενοχλούν, ξέρεις πως δεν θα σε ακούσει ποτέ πραγματικά. Αυτή η συμπεριφορά είναι δείγμα ναρκισσισμού και θα γίνεται όλο και χειρότερη.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: missbloom.gr

LIKE & SHARE
Οι 10 πιο κουλές δουλειές που βρήκαμε σε αγγελία! (εικόνες)