9 πράγματα που κάνουν οι άντρες όταν τους αρέσεις!

0
LIKE & SHARE

Δεν μπορείς να καταλάβεις αν το φλερτ σου ενδιαφέρεται για σένα; Tα 9 σημεία που τον προδίδουν

Άβυσσος η ψυχή του ανδρός όμως ευτυχώς υπάρχει και η γλώσσα του σώματος. Αν το φλερτ σου δεν δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, ίσως είναι η ώρα να καταφύγεις σε πιο έμμεσους τρόπους για να αποκρυπρογταφήσεις τη συμπεριφόρά του. Άλλωστε, όπως και εσύ χρειάζεσαι καμιά φορά λίγη ενθάρρυνση, ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με εκείνον. Πώς θα καταλάβεις όμως αν πραγματικά ενδιαφέρεται έτσι ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως;

Σημάδι #1 Όσο πιο κοντά σου βρίσκεται σε ένα χώρο, τόσο το καλύτερο. Αν μάλιστα αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων που τον συναντάς κάπου, τότε μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Σημάδι #2 
Αν κάποιος σε κοιτάει μέσα στα μάτια όταν μιλάτε ή αν γενικά ψάχνει το βλέμμα σου τότε μάλλον ενδιαφέρεται. Από την άλλη, η αδυναμία να σε κοιτάξει στα μάτια και το χαμήλωμα των ματιών κατά τη διάρκεια μια συζήτησης μπορεί να δηλώνει ακριβώς το ίδιο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του.

Σημάδι #3 Αν το φλερτ σου στέκεται συχνά με τα χέρια στους γοφούς τότε μάλλον θέλει (υποσυνείδητα) να τραβήξει την προσοχή σου στην περιοχή. Παρ’όλα αυτά επειδή η κίνηση αυτή δηλώνει ταυτόχρονα μεγάλη αυτοπεποίθηση, οι περισσότερες γυναίκες δεν συγκινούνται από αυτή.

Σημάδι #4 Αν με κάθε ευκαιρία επιδιώκει να σε αγγίζει τότε μάλλον αποζητά την προσοχή σου. Αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο δοκίμασε να τον ακουμπήσεις και εσύ στο πλαίσιο μιας κουβέντας και δες την ανταπόκρισή του.

Σημάδι #5 Αν παρατηρήσεις πως σηκώνει τα φρύδια του και ανοίγει διάπλατα τα μάτια του όταν μιλάτε, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεται. Ακόμα κι αν δεν είναι πολύ θαρραλέος για να κρατήσει την οπτική επαφή για πολύ ώρα, στο πλαίσιο μιας κουβέντας, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για αυτό το αλάνθαστο σημάδι.

Σημάδι #6 Το αβίαστο χαμόγελό του όταν σε αντικρίζει είναι ένα πολύ θετικό σημάδι. Ακόμα κι αν δίνει ένα φιλικό τόνο, δεν παύει να είναι ο τέλειος τρόπος για να σε τραβήξει προς το μέρος του. Ανταπόδωσε το χαμόγελο και ξεκίνησε μια συζήτηση…

Σημάδι #7 Αν γέρνει το κεφάλι του προς μια πλευρά όταν του μιλάς για κάτι, τότε ενδιαφέρεται για αυτά που λες. Μπορεί να πρόκειται για μια συνηθισμένη και διακριτική κίνηση όμως έχει μεγάλη βαρύτητα γιατί δηλώνει πως πραγματικά σε ακούει.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: missbloom.gr

LIKE & SHARE