Όταν ο άντρας αδιαφορεί, τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα;

0
LIKE & SHARE

Όταν ένας άντρας αδιαφορεί, εσύ τι κάνεις; Νευριάζεις, θυμώνεις, πληγώνεσαι αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Για να δούμε τι μπορεί να κάνεις όταν αυτός που ερωτεύτηκες, αδιαφορεί για σένα. Φυσικά το θέμα αυτό, αλλιώς πρέπει να το δεις αν μόλις τον έχεις γνωρίσει και δεν έχετε βγει παρά ελάχιστες φορές μαζί, κι αλλιώς αν μιλάμε για μια μακρόχρονη σχέση ή ακόμη και γάμο.

Τι να κάνεις αν είσαι ερωτευμένη, αλλά δεν έχεις σχέση, με έναν άντρα που αδιαφορεί:

Γνωριστήκατε, φλερτάρατε, βγήκατε μια δυο φορές, αλλά τώρα αυτός ο άντρας που τόσο σου αρέσει δεν σου τηλεφωνεί, δε σου στέλνει μηνύματα και γενικά αδιαφορεί. Φυσικά μπορεί να έχει πάρα πολλή δουλειά, προβλήματα κλπ. όμως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Είτε στην έξοδό σας κάτι συνέβη που κατάλαβε πως δεν ταιριάζετε, ή σε θεωρεί δεδομένη οπότε δεν τρέχει κιόλας πίσω σου. Αν έχει συμβεί το πρώτο, δεν έχει σημασία να κάθεσαι και να σκέφτεσαι κάθε λεπτό εκείνης της βραδιάς, για να εντοπίσεις το πρόβλημα. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι δικό σου, είναι δικό του. Εσύ έτσι είσαι κι αν ήθελε, θα μπορούσε να δώσει μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία για να σε μάθει καλύτερα. Σ΄αυτή την περίπτωση λοιπόν, πάψε να του τηλεφωνείς κι όταν βρεθείτε τυχαία κάπου, να είσαι μεν ευγενική αλλά χωρίς να φαίνεται πως θέλεις κάτι περισσότερο. Και φυσικά, εκείνο το… τυχαίο βράδυ, μην φύγεις μαζί του.

Αν όλα πήγαν τέλεια, έχετε βγει περισσότερες φορές αλλά αδιαφορεί, κάνει το δικό του πρόγραμμα κι έχει την απαίτηση από σένα ν΄ακολουθείς, απλώς μην το κάνεις.

ζευγάρι

Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες που τρέχουν σε κάθε κάλεσμά τους.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mononews.gr

LIKE & SHARE