Πώς εκφράζουν τη ζήλεια τους τα ζώδια;

0
LIKE & SHARE

Λίγο πολύ όλοι ζηλεύουμε σε μια σχέση, απλά άλλοι το εκδηλώνουμε κι άλλοι όχι. Πώς θα καταλάβεις όμως αν ζηλεύει ο/η σύντροφός σου ή πώς θα εκδηλώσει τη ζήλεια του, αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί;

Δες το ζώδιό του/της και θα μάθεις.

ΚΡΙΟΣ
Θέλει να αισθάνεται ότι κάνει κουμάντο, έτσι τείνει να είναι ανασφαλής, κάτι που οδηγεί σε συχνές κρίσεις ζήλειας. Όταν ζηλεύει, είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου για το σύντροφό του. Να περιμένεις μια έκρηξη αλλά και μια υπερβολή. Πρέπει συνεχώς να τον/ην καθησυχάζεις και να αφήνεις που και που να παίρνει τα ηνία της σχέσης για να νιώθει αρχηγός.

ΤΑΥΡΟΣ
Δε θέλει να μοιράζεται κανένα από τα κεκτημένα του, κατ’ επέκταση και το ταίρι του. Αν αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, θα ερευνήσει αρκετά για να βασίσει τις εικασίες του. Αν βρει κάτι ύποπτο, θα γίνει πυρ και μανία. Θέλει να τον κάνεις να νιώθει συνεχώς ασφαλής και κυρίως να μοιράζεσαι μαζί του απόψεις, πεποιθήσεις, αρχές και αξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος είναι επιρρεπής στην απιστία ή κάνει τέτοιες σκέψεις, χωρίς απαραίτητα να τις προχωρά, ίσως γι’ αυτό αναρωτιέται αν κι ο εραστής του κάνει τα ίδια. Είναι πολύ πιθανό να σου πει ευθέως ότι είναι ζηλεύει και θέλει να ξέρει τι του γίνεται, οπότε θα σπαταλήσεις αρκετό από τον χρόνο σου για να τον καθησυχάσεις. Μην τον/ην βρίσεις, ούτε να πάρεις αμυντική θέση, γιατί έτσι θα ανοίξει ένας απίστευτα κουραστικός κύκλος λεκτικών αντιπαραθέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να είναι τυφλά ερωτευμένος, ωστόσο μην νομίζεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν ζηλέψει, θα το κρατήσει μέσα του και θα αρχίσει να μαζεύει πακέτο. Μην ξεχνάς ότι είναι ζώδιο του νερού, οπότε η διαίσθησή του δουλεύει άψογα. Ένα ξέσπασμα να το περιμένεις, όπως επίσης και την γκρίνια που θα ακολουθήσει στη συνέχεια και θα κρατήσει για πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ
Με το που θα ρίξεις το βλέμμα σου σε ένα άλλο πρόσωπο, να είσαι προετοιμασμένος/η για την κρίση ζήλειας του που θα ακολουθήσει, μιας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής σου. Το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει μια ζηλότυπη σκηνή. Το καλό είναι ότι δεν κολλάει, οπότε αν του παρέχεις ανεξαρτησία, του δώσεις χώρο και να τον πείσεις ότι είναι ο ήλιος σου γύρω από τον οποίο περιστρέφεσαι, θα του περάσει γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ζηλεύει αλλά δεν θα το μάθεις, αν δεν έρθει η ώρα. Αν έχει υποψίες, θα αναλύσει και θα καταγράψει κάθε σου κίνηση, μπορεί να ψάξει μέχρι και τις τσέπες, τις τσάντες ή το τηλέφωνό σου, συλλέγοντας στοιχεία. Κι αν όντως έχεις κάνει κάτι, τότε δεν πρόκειται να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Μην πεις ψέματα ή κάποια χαζή δικαιολογία γιατί, πέρα του ότι θυμάται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, θα θυμώσει επειδή θα νιώσει ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ
Ζηλεύει πολύ και κρυφά, ίσως γιατί θέλει να αρέσει πολύ, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά ανασφαλής με την εμφάνισή του. Ωστόσο, θα αποφύγει τη σύγκρουση, όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό που θα κάνει είναι να πείσει τον εαυτό του να σταματήσει να είναι ζηλιάρης για να μην προξενήσει αναταράξεις στη σχέση. Μην τον πιέσεις γιατί θα περάσει σε επιθετική.. άμυνα. Απλά, σιγά-σιγά και διακριτικά, καθησύχασέ τον.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

LIKE & SHARE