Οι άντρες του ζωδιακού και η ντουλάπα τους!

0
LIKE & SHARE
Λένε ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που αργούν να ντυθούν. Συκοφαντία! Υπάρχουν άντρες τόσο φιλάρεσκοι ή αναποφάσιστοι, που ξεπερνούν πολλές κυρίες, ως προς τον χρόνο που χρειάζονται για να καταλήξουν τι θα φορέσουν. Αλλά να, το άτιμο το ζώδιο τους προδίδει! Φυσικά, υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση. Οι τύποι που ξεμπερδεύουν σε χρόνο μηδέν. Α, όλα και όλα, οι αναλύσεις μας μπορεί να κάνουν χιούμορ, αλλά δεν θέλουν να αδικούν κανέναν!
      ΚΡΙΟΣ:

Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 10 δευτερόλεπτα. Όσο χρειάζεται να τραβήξει από ένα είδος, μπλουζάκι, πουλόβερ, παντελόνι, πουκάμισο, σακάκι, μπουφάν ανάλογα με τον καιρό, που να βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψαχουλέψει ή να το σκεφτεί, είναι προφανές χάσιμο χρόνου. Κάτι απ’ όλα πρέπει να είναι κόκκινο, το αγαπημένο του χρώμα, παρεκτός κι αν ιδεολογικοί λόγοι ποδοσφαιρικής τοποθέτησης το αποκλείουν. Παρά την ταχύτητα στη διαδικασία επιλογής όμως, δεν θα κάνει παράταιρους συνδυασμούς. Δεν το επιτρέπει στον εαυτό του να βγει με ντύσιμο που να αποτελέσει αφορμή πειραγμάτων!
     ΤΑΥΡΟΣ
Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 20 λεπτά. Ε, τι περιμένεις από ένα ζώδιο που πρώτον δεν βιάζεται ποτέ και δεύτερον έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά της καλαισθησίας; Θα σκεφτεί με την ησυχία του τον πιο αρμονικό συνδυασμό, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το θέαμα των παραταγμένων ρούχων, που η εύνοια της ζωής έφερε στην κατοχή του. Με τελετουργικές κινήσεις θα βγάλει από την ντουλάπα το απαλό κασμιρένιο πουλόβερ του, το καλοσιδερωμένο πουκάμισο, τη μεταξωτή γραβάτα… Θα τα ακουμπήσει στο κρεβάτι. Θα τους κάνει νοερά μια ερωτική εξομολόγηση και θα τα φορέσει αργά.
    ΔΙΔΥΜΟΙ
 Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: Μηδέν, αν δεν έχει κάποιον να του μαζεύει το σπίτι. Τα ρούχα που φοράει συνήθως και τον βολεύουν είναι πεταμένα οπουδήποτε, εκτός από την ντουλάπα. Θα κάνει μια γρήγορη γύρα, θα μαζέψει μια αρμαθιά με ένα- από-το κάθε-είδος και θα τη φορέσει. Αν κάποιο θύμα τού τακτοποιεί τα ρούχα στην ντουλάπα, θα ακούσει και παράπονα, γιατί εξαιτίας του ο Δίδυμος δεν τα βρίσκει, έτσι που είναι όλα τα πουλόβερ μαζί, τα πουκάμισα μαζί, τα παντελόνια μαζί. Ενώ τουλάχιστον πριν ήξερε ότι το καρό πουκάμισο ήταν πάνω στον εκτυπωτή…
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr
LIKE & SHARE