Αυτά τα 4 ζώδια που τους είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτούν συναισθηματικά

0
LIKE & SHARE

Συναισθήματα. Μία πολύ δύσκολη υπόθεση. Κάποιες είναι ανοιχτά βιβλία που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να αρχίσουν να μιλούν για τον εαυτό τους και να μην σταματούν. Υπάρχουν όμως και εκείνες που το να ανοιχτούν συναισθηματικά φαντάζει με τεράστιο βουνό που και μόνο στη σκέψη πως πρέπει να το ανέβουν, τους κόβονται τα πόδια. Πολλές μάλιστα κάνουν και χρόνια μέχρι να κάνουν τη μία και μεγάλη κουβέντα για να «ξεγυμνωθούν» συναισθηματικά. Υπάρχουν 4 ζώδια που μάλιστα δυσκολεύονται περισσότερο από κάθε άλλο στο συγκεκριμένο τομέα.

Παρθένος
Μπορεί να είναι το πιο αναλυτικό άτομο στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σου πει όλη την ιστορία της ζωή της μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό. Αν και δεν της φαίνεται, είναι πολύ ντροπαλή, αγωνιά μόνιμα για το πως πηγαίνει η ζωή της και δεν θα σου ζητήσει ποτέ βοήθεια γιατί δεν θέλει με τίποτα να θεωρήσει πως σου γίνεται βάρος. Πρέπει να της μιλήσεις πολύ, να κάνεις τα πρώτα βήματα εσύ και να της αποκαλύψεις πράγματα για σένα. Μόνο έτσι θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνη.

Σκορπιός
Νομίζεις πως επειδή είναι ένα φουλ συναισθηματικό άτομο, της είναι εύκολο και να σου τα πει όλα; Λάθος. Έχει και μία άλλη πλευρά, πιο μυστηριώδης. Είναι cool άτομο αλλά και πολύ διακριτικό και θα σου ανοιχτεί συναισθηματικά μόνο εάν σε εμπιστευτεί 100%. Για εκείνη η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλα και έαν κρίνει πως είσαι αξιόπιστο άτομο θα μάθεις τα πάντα για εκείνη.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

LIKE & SHARE