Όνειρα και ζώδια! Τι είναι αυτό που ονειρεύεται το κάθε ζώδιο;

0
LIKE & SHARE
Όλοι μας κάνουμε όνειρα. Ακόμα και αυτή την δύσκολη εποχή, που οι συνθήκες γύρω μας, μας έχουν καταβάλει με στρες, εμπόδια και προβλήματα, η ελπίδα ποτέ δεν χάνεται. Tα όνειρα πάντα μας βοηθούν να συνεχίσουμε τον αγώνα για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και φυσικά αποτελούν ανάσα δροσιάς και ανανέωσης…
Ποια είναι τα όνειρα που κάνουν τα ζώδια για το μέλλον τους και πόσο επιμένουν για να τα πραγματοποιήσουν; Διάβασε το ζώδιό σου και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θυμήσου τη ρήση τουΒίκτωρος Ουγκό:“Τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα μέλλον καλύτερο, από ένα όνειρο… ”
ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένας μαχητής, αγωνίζεται πάντα για ένα καλύτερο αύριο και ονειρεύεται ένα μέλλον επιτυχημένο, όπου θα έχει την πρωτιά σε όλους τους τομείς της ζωής του! Κάνει όνειρα, ενθουσιάζεται με αυτά και αγωνίζεται να τα πραγματοποιήσει, ωστόσο συχνά, αρκετά από τα σχέδια που κάνει αλλάζουν πολύ γρήγορα, έτσι δεν φημίζεται για την επιμονή του! Πολλές φορές κάνει σαν μικρό παιδί, θέλει εδώ και τώρα να πραγματοποιηθεί το όνειρό του και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει. Γρήγορα χάνει το αρχικό του ενδιαφέρον και πάντα προκύπτει κάποιος νέος ενθουσιασμός ή ένα νέο όνειρό, που τον βγάζει από την αρχική του πορεία! Κατά κύριο λόγο όμως, όταν ένας Κριός ονειρεύεται το μέλλον του, αυτό που σκέφτεται είναι μία ζωή ελεύθερη, με ανεξαρτησία, χωρίς όρια, περιορισμούς και με πολύ ένταση…
    ΤΑΥΡΟΣ

Το παιδί της Αφροδίτης, δηλαδή ο Ταύρος, μπορεί να δείχνει πολύ σοβαρός ή και απρόσιτος κάποιες στιγμές, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα ευαίσθητο, ρομαντικό πλάσμα, που ονειρεύεται, φαντάζεται και αφήνεται ελεύθερος στις σκέψεις του, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον… Τα όνειρα που κάνει ένας Ταύρος για το μέλλον του, είναι πολλά… Σκέφτεται τον εαυτό του με πολλά χρήματα και με ανέσεις, ονειρεύεται να φτιάξει το σπίτι που πάντα φανταζόταν και σχεδιάζει στο μυαλό του μία ζωή, που θα μπορεί να απολαύσει όλες τις χαρές, χωρίς να χρειαστεί να κουραστεί και πολύ για αυτό! Ο Ταύρος, σαφώς και θα κάνει και όνειρα για την αισθηματική του ζωή και θα έχει την ελπίδα ότι θα μπορεί να δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα στον ερωτικό του τομέα! Μπορεί κάποια από τα όνειρα που κάνει να είναι και υπερβολικά ή άπιαστα, το θετικό με τον Ταύρο όμως είναι πως όταν θέλει πολύ να κάνει κάποιο όνειρό του πραγματικότητα, θα το παλέψει με πείσμα, μέχρι να το καταφέρει!
  ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πρόσχαρος και φιλικός Δίδυμος θέλει να ταξιδέψει όλο τον κόσμο, θέλει να γνωρίσει άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, θέλει να βρεθεί στην άλλη άκρη του πλανήτη και δεν θα έλεγε όχι να ταξιδέψει ακόμα και μέχρι τον Άρη! Τα όνειρα που κάνει για το μέλλον του, δεν χαρακτηρίζονται από ρομάντζο ή συναίσθημα, γιατί ένας Δίδυμος αρκείται και στα λίγα… Μην περιμένεις ότι θα τον δεις να κάνει όνειρα για την αισθηματική του ζωή, τα όνειρά του περιορίζονται στον τομέα της γνώσης και της εμπειρίας. Κατά κύριο λόγο λοιπόν, ο Δίδυμος θα ονειρευτεί πώς θα μπορέσει να μάθει περισσότερα πράγματα, πώς θα μπορέσει να δει νέα μέρη και τοποθεσίες, άντε και κάποιες στιγμές μπορεί να ονειρευτεί και το νέο αμάξι που θέλει να αγοράσει… Όταν ένας Δίδυμος θέλει κάτι πολύ, τότε θα οργανώσει σχέδιο προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και θα σκεφτεί αρκετούς τρόπους, για να πετύχει αυτό που θέλει!
 Διαβάστε περισσότερα εδώ : astrologos.gr
LIKE & SHARE