Το φλερτ είναι και γυναικεία υπόθεση!

0
LIKE & SHARE

Για κάποιον ιδιαίτερα παράξενο λόγο, το θέμα συζήτησης της περασμένης εβδομάδας ήταν αναπάντεχα κοινό, είτε σε ομαδική συνομιλία με τις φίλες είτε σε καφέ με δυο πολύ καλούς φίλους. Ακόμη και στο μπαλκόνι, με την κολλητή, εκεί που τελειώσαμε το συμμάζεμα, καθίσαμε όπως-όπως και χαζεύοντας τους περαστικούς, γεννήθηκαν απορίεςγια το φλερτ, την πρώτη κίνηση και τους ρόλους των φύλων στο παιχνίδι των σχέσεων.

Η φιλενάδα μου, πάντα κολακευόταν από το ανδρικό και ωραίο φλερτ. Της αρέσουν οι πιο αρρενωποί σε εμφάνιση άνδρες, με περιποιημένη εμφάνιση και ωραίο άρωμα. Απαραίτητη προϋπόθεση, το ύψος. Θεωρεί κοντούς τους κάτω του 1.80, λόγω κυβικών. Αυτό που πρέπει να αναφερθεί, είναι πως η φιλενάδα μου ανήκει στις «παραδοσιακές» γυναίκες, που θεωρούν σημαντική την ανδρική πρωτοβουλία στο φλερτ.

pic-2

Εγώ από την άλλη, ως γνωστό πνεύμα αντιλογίας (θέλοντας και μη), άρχισα να ξεδιπλώνω τους προβληματισμούς μου, σχετικά με το θέμα. Όντας υπέρ της ισότητας και της ελεύθερης έκφρασης, δεν μπορούσα να διανοηθώ πώς ένα τόσο ανθρώπινο κομμάτι της ζωής μας, το φλερτ, ανήκει ολοκληρωτικά στους άνδρες. Ποιος τους καταλόγισε τέτοια ευθύνη; Ποιος τους υποχρέωσε ισόβια να είναι κυνηγοί και οι τολμηροί των καταστάσεων; Λίγο η κοινωνία, λίγο τα ρομάντζα 18ου αιώνα, λίγο οι τηλενουβέλες, είχαμε δεν είχαμε, γίναμε πάλι περιορισμένης αντίληψης.

Μην μπορώντας να βγάλουμε άκρη, για το αν απειλούνται ή κολακεύονται από τη γυναικεία πρωτοβουλία, πέσαμε για ύπνο με μυαλά μπερδεμένα και αναπάντητα ερωτηματικά. Αποφάσισα την επόμενη μέρα να κάνω ΤΟ πιο «τολμηρό» βήμα και να αναρτήσω ανάλογη δημοσκόπηση στο προφίλ μου, έτοιμη να δεχτώ όλες τις συνέπειες.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: neopolis.gr

LIKE & SHARE