Λιγότερες ειδήσεις, περισσότεροι φίλοι στο Facebook!

0
LIKE & SHARE

Μια μεγάλη αλλαγή ετοιμάζεται να φέρει στο Facebook και το newsfeed του καθενός από εμάς ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε status του, πρόκειται πλέον να βλέπουμε περισσότερες αναρτήσεις των φίλων μας και λιγότερες ειδήσεις.

Εξ αρχής, στόχος του Facebook ήταν να προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα όχι μόνο να περνούν καλά, αλλά και να βελτιώνει τη ζωή τους, αναφέρει ο δημιουργός του κοινωνικού δικτύου. «Και σύμφωνα με τις έρευνές μας, όταν χρησιμοποιούμε τα social media για να διασυνδεθούμε με ανθρώπους που νοιαζόμαστε, η ζωή μας βελτιώνεται. Νιώθουμε λιγότεροι αποκομμένοι και μόνοι, κάτι που συνδέεται μακροπρόθεσμα με την ευτυχία και την υγεία μας. Αντίθετα, το να διαβάζουμε άρθρα ή να βλέπουμε βίντεο με παθητικό τρόπο, ακόμη κι αν είναι διασκεδαστικά ή ενημερωτικά, δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα», αναφέρει ο Ζούκερμπεργκ.

Έτσι, καταλήγει, αποφασίστηκε η μεγάλη αλλαγή που θα εφαρμοστεί σύντομα στους αλγόριθμους του newsfeed και θα εστιάζει στις κοινωνικές επαφές με τους φίλους και λιγότερο στο να προσφέρει όλο και περισσότερο σχετικό υλικό για ανάγνωση άρθρων ή διασκέδαση…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.gr

LIKE & SHARE