Ζώδια και ερωτική απογοήτευση!

0
LIKE & SHARE
Έρωτας είναι η αιτία! Και όταν πετάμε στα ουράνια, σίγουροι ότι βρήκαμε τον άνθρωπο της ζωής μας, και όταν πέφτουμε στα πατώματα  σίγουροι ότι τον  χωρισμό που μας  ήρθε  σαν κεραυνός εν αιθρία δεν θα τον ξεπεράσουμε ποτέ.. Γιατί καλά να παίρνεις εσύ την απόφαση για χωρισμό.. Αν όμως την πήρε ο άλλος και εσύ μένεις πίσω να διαχειριστείς τον πόνο και την απογοήτευση τι κάνεις; Ας μην μιλήσουμε για την περίπτωση που ο έρωτας είναι αδιέξοδος και αντί να είναι δύο τα πρόσωπα  της σχέσης είναι.. τρία.. Εκεί να δεις  νταλκάς.. Ή όταν  θέλεις κάποιον και εκείνος δεν σε θέλει..
Οι αιτίες λοιπόν αρκετές για να ζήσεις μια ερωτική απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο! Το θέμα πως περνάνε αυτή την ζόρικη κατάσταση τα ζώδια. Γιατί αλλιώς θα αντιδράσει ένας αξιοπρεπής Αιγόκερως, αλλιώς ένας ευέξαπτος Κριός και αλλιώς ένας ανέμελος Τοξότης!
  
Ιδού λοιπόν η άποψη της Αστρολογίας για το πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια την ερωτική απογοήτευση! (Με την απαραίτητη δόση χιούμορ βέβαια..)
       ΚΡΙΟΣ
Όταν πληγωθεί το «εγώ» του Κριού, τότε έχει μεγάλους ερωτικούς νταλκάδες. Πώς μπορεί όμως να συμβεί αυτό; Μπορεί να είχε «σιγουράκι» έναν έρωτα που βίωνε με έναν άνθρωπο και να θεωρούσε ότι έδεσε τον γάιδαρό του, μέχρι που ήρθε η στιγμή που έφαγε τα μούτρα του και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα! Οι περισσότεροι ερωτικοί νταλκάδες ενός Κριού οφείλονται στο γεγονός ότι ο σύντροφος που ο ίδιος απομάκρυνε, προχώρησε τη ζωή του! Είναι πολύ βαρύ για έναν Κριό να παραδεχτεί ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, ότι δεν περνάει πλέον η… μπογιά του στο άτομο που κάποτε τον παρακαλούσε! Τι κάνει ένας Κριός όταν έχει ερωτικό νταλκά; Βρίζει, φωνάζει και επιπλέον, προσπαθεί να ξεγελάσει όλους τους φίλους και τους γνωστούς, δείχνοντας πως αυτός περνάει τέλεια και ότι πλέον το έχει ξεπεράσει…
      ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος μπορεί να περάσει ερωτικό νταλκά, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ουσία όμως είναι μία: Είναι πολύ βαρύ για έναν Ταύρο να νιώσει ότι δεν έχει συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια με το άτομο που νιώθει ερωτευμένος. Η ζήλια είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για να κάνει τον Ταύρο να βρεθεί σε νταλκά. Η σκέψη ότι το άτομο που τόσο πολύ ποθεί και λαχταρά, βρίσκεται στα χέρια κάποιου άλλου ανθρώπου, του γίνεται εμμονή και τρώει τα λυσσιακά του! Αν η σκέψη αυτή, επιβεβαιωθεί κιόλας, τότε έχουμε πρόβλημα… Ο Ταύρος θα κλειστεί στο σπίτι, δεν θα θέλει να δει κανέναν, θα το ρίξει στο φαγητό και στην τηλεόραση, μέχρι να μην του κουμπώνουν τα παντελόνια, για να έρθει η ώρα να πάρει την απόφαση να βάλει επιτέλους τέλος!
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr
LIKE & SHARE