Σε μπιστρό του Παρισιού σερβίρουν γουρουνοπόδαρο! (εικόνες)

0
LIKE & SHARE

Το μυθικό μπιστρό Au Pied de Cochon βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης του Φωτός, δίπλα στην περιοχή Σατλέ, και γιόρτασε πέρυσι τα 70 χρόνια λειτουργίας του.

Το μπιστρό ειδικεύεται στα χοιρινά προϊόντα και 1 στους 5 πελάτες το επισκέπτεται για να φάει το διάσημο ψητό γουρουνοπόδαρο.

Το εστιατόριο, όπου το 40% των μεσημεριανών γευμάτων σερβίρονται σε ξένους τουρίστες, μένει ανοιχτό μέρα και νύχτα, σερβίρει 24 ώρες το 24ωρο και φημίζεται για το σέρβις του σε ξενύχτηδες.

Πρόκειται για ένα vintage μπιστρό 4 ορόφων, το οποίο δεν έχει αλλάξει ντεκόρ και διακόσμηση από το 1990….

 

 

 

Συνέχεια άρθρου

LIKE & SHARE