Βρήκε 7.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία

0

Παράδειγμα προς μίμηση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αποτελεί η περίπτωση ενός άνδρα στα Χανιά, ο οποίος βρήκε 7.500 ευρώ και αποφάσισε να τα παραδώσει στην αστυνομία.

Την Τετάρτη, ένας μοτοσικλετιστής έχασε ξαφνικά τη μπαγκαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στο δρόμο, χωρίς όμως να το καταλάβει. Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος του Καλαμίου.

Ο άνδρας, που εργάζεται ως οδηγός, βρισκόταν ακριβώς πίσω του, σταμάτησε και σήκωσε τη μπαγκαζιέρα, την οποία άνοιξε και είδε μπροστά του τα 7.500 ευρώ.

Δίχως δεύτερη σκέψη, πήρε τη μπαγκαζιέρα και την παρέδωσε στην αστυνομία, που βρήκε τον ιδιοκτήτη και του επέστρεψε τα χρήματα.

Μάλιστα, ο οδηγός δε ζήτησε το παραμικρό, ο άνθρωπος που έχασε τα χρήματά του προσφέρθηκε να του δώσει το ανάλογο ποσό για εύρετρα. «Δε δέχθηκα με τίποτα να πάρω χρήματα. Είναι αρχή της οικογένειάς μας και αυτό περνάω και στα παιδιά… Ότι μου έμαθε ο πατέρας μου. Ότι δε μου ανήκει, δεν το παίρνω», δήλωσε ο κ. Αντώνης Ντουντουλάκης στη Νέα Τηλεόραση της Κρήτης.

 


Share.

Leave A Reply