Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα στο Elite City Resort την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου!

0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αίθουσα Blue Center του Elite City Resort, ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται το μεγαλύτερο παιδικόparty του Δεκεμβρίου, τα ¨Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα¨, που διοργανώνουν τα ραδιόφωνα City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Δίαυλος 99,2 το site MessiniaRadio.gr, η διαδικτυακή τηλεόραση Messiniawebtv.gr σε συνεργασία με το Elite City Resort!

Tην Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα, το party ξεκινά!!!

Για την είσοδο των παιδιών στο party και τη συμμετοχή τους στην κλήρωση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν τις προσκλήσεις μαζί τους οι οποίες διατίθενται δωρεάν από όλες τις ραδιοφωνικές εκπομπές!

Οι μικροί μας καλεσμένοι θα γράψουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, θα ζωγραφίσουν, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα, θα χορέψουν με χριστουγεννιάτικες μουσικές, θα γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

Η ομάδα του Olympico Fan Park, θα αναλάβει το γιορτινό facepainting σε όλα τα παιδιά!

Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει στα παιδάκια παστέλια Ζεγολατιού Κάπα Ευμελείν!

Τον χυμό όπως κάθε χρόνο κερνάει το Elite City Resort!

To φανταστικό παραμύθι ¨ο μικρός τάρανδος σώζει την Πρωτοχρονιά¨ θα αφηγηθεί η παιδαγωγός Μαρία Σαραντοπούλου από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ¨Μια φορά και έναν καιρό¨!

Επίσης, οι μαθήτριες της σχολή χορού Dance Studio Μαρία Λαδά, θα παρουσιάσουν 2 συναρπαστικές χριστουγεννιάτικες χορογραφίες!

Ξεχωριστές λιχουδιές θα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι στο ¨Σπίτι με τα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια¨ που θα έχει στο χώρο, το ζαχαροπλαστείο Απόλαυση!

Δυο φανταστικές μπαλονοκατασκευές από το Big Bang θα στολίζουν την αίθουσα!

Τα δώρα της κλήρωσης προσφέρουν οι επιχειρήσεις:

Εταιρεία καλλυντικών AVON, χειροποίητα κοσμήματα Βούλγαρης,Olympico Fun Park, βιβλιοπωλείο Άποψη, Sconto Center!Share.

Leave A Reply