Έτσι είναι σήμερα το σπίτι της «Σιωπής των Αμνών» – Κανείς δεν το αγοράζει

0

Η «Σιωπή των Αμνών» θεωρείται μία από τις τρομακτικότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο Μπάφαλο Μπιλ, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τρεις διαβόητους δολοφόνους των ΗΠΑ, στοιχειώνει ακόμα ένα ζευγάρι στην Πενσυλβάνια.

Η Μπάρμπαρα και ο Σκοτ Λόιντ αγωνίζονται να πουλήσουν το σπίτι, που χρησιμοποιήθηκε ως οικία του δολοφόνου. Η τιμή του σπιτιού έχει πέσει από πέρυσι το καλοκαίρι και αγγίζει πλέον τα 230.000 ευρώ.

Το τριώροφο βικτοριανό σπίτι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι σοβαρών αγοραστών, αλλά περίεργων που ήθελαν να δουν που γυρίστηκε η ταινία.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό, νοτιοανατολικά του Πιτσμπουργκ,κάτι που λειτουργεί ως μειονέκτημα. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και έχει μόνο ένα μπάνιο.

«Τοποθεσία, τοποθεσία, αυτό ακούμε συνέχεια. Ακόμα και αν έχει κακή φήμη, η θέση εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη υπόθεση», λέει ο Ερικ Γκάντχερ, ειδικός σε θέματα σπιτιού.

«Το γεγονός το ότι υπάρχει κάποια διασημότητα, δεν είναι απαραίτητο κάτι που οδηγεί σε γρήγορη πώληση», προσθέτει.

Το φουαγιέ και η τραπεζαρία χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία, αλλά στο υπόγειο δεν υπάρχει μπουντρούμι, όπου ο δολοφόνος, που υποδύθηκε ο Τεντ Λεβίν στην ταινία, διατηρούσε τα θύματά πριν τα γδάρει.

Το σπίτι στην ταινία μπορεί να δείχνει ανατριχιαστικό και τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι φωτεινό και ευάερο, με σύγχρονη κουζίνα, ακόμη και πισίνα.

Οι Λόιντς βάζουν απρόθυμα το σπίτι στην αγορά, επειδή δεν μπορούν να το συντηρήσουν, επειδή είναι μεγάλοι.

«Είναι κάτι γλυκόπικρο», δήλωσε η Μπάρμπαρα και συμπληρώνει: «Παντρευτήκαμε σε αυτό το σπίτι, αλλά είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε».

Πηγή: iefimerida.grShare.

Leave A Reply