Φοιτητές της ΑΣΟΕΕ παρουσίασαν τις εργασίες τους στο πάρκο λόγω κατάληψης

0

Κατά το… «απίστευτο κι όμως ελληνικό», καταγράφηκε ένα ακόμα «επεισόδιο» από τα πολλά στον πολύπαθο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα μας: Φοιτητές παρουσίασαν τις εργασίες τους σε… πάρκο, καθώς η σχολή τους βρέθηκε αιφνιδιαστικά υπό κατάληψη!

Το περιστατικό συνέβη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), στο μάθημα που διδάσκει ο πρώην γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης, που είναι τώρα καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και διευθυντής του εργαστηρίου Πληροφοριακών Τεχνολογιών και Συστημάτων Διοίκησης. Το γνωστοποίησε μάλιστα ο ίδιος, μέσω του προφίλ του στο facebook, δίνοντας συγχαρητήρια στους φοιτητές του που κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τις αντικειμενικές δυσκολίες μιας… υπαίθριας παρουσίασης!

Όπως γράφει ο κύριος Σπινέλλης, μόλις την περασμένη Παρασκευή, το κεντρικό κτήριο της ΑΣΟΕΕ κατελήφθη από αλληλέγγυους στους πέντε φοιτητές για τους οποίους ζητούνταν η έκδοσή τους στην Ιταλία (και η οποία τελικά απορρίφθηκε). «Επειδή οι φοιτητές του μαθήματος είχαν δουλέψει σκληρά για τις εργασίες τους και δεν γνώριζα αν θα έληγε η κατάληψη πριν τελειώσει το εξάμηνο, την Κυριακή ανακοίνωσα στους φοιτητές ότι οι παρουσιάσεις θα γίνουν τη Δευτέρα στο υπαίθριο αμφιθέατρο της Πλατείας Πρωτομαγιάς», γράφει στο ποστ του.

Η δημιουργικότητα των φοιτητών του τον εντυπωσίασε: «Πολλοί, αντί για τις διαφάνειες συμβουλεύονταν το κινητό τους ή χειρόγραφες σημειώσεις. Μια ομάδα σχημάτισε τη ροή της δουλειάς της σε φύλλα χαρτί δεμένα με κορδέλα. Μια άλλη παρουσίασε μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή σε φορητούς υπολογιστές που τα μέλη της κρατούσαν μπροστά μας για να δούμε».

«Όλοι έδειξαν με το παράδειγμά τους ότι οι φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι πραγματικά ξεχωριστοί. Μπράβο τους», καταλήγει το ποστ ενός… ικανοποιημένου καθηγητή!

 

Πηγή: flashnews.grShare.

Leave A Reply