«Ώρα Να Γυρίσεις» | Tο νέο τραγούδι της Μαλού

0

Τη νέα κυκλοφορία της είναι πανέτοιμη να μοιραστεί η Μαλού.

Μαλού, είναι «Ώρα Να Γυρίσεις» δισκογραφικά με νέα επιτυχία!

Το δροσερό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας έχει αφήσει το αποτύπωμά του με επιτυχίες που αγαπήθηκαν και έγιναν αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών.

Το «Μια Φορά Στο Τόσο» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια μετρά σχεδόν 19 εκατομμύρια «χτυπήματα», ενώ με το «Τους Είπες Πως» σε μουσική Μελίνας Μακρή – Franki Louvari και σε στίχους Σοφίας Παπαβασιλείου η νεαρή τραγουδίστρια ακούστηκε δυνατά για να ξεπεράσει τα 24,5 εκατομμύρια προβολών.

Στην τελευταία κυκλοφορία της, η Μαλού πρότεινε ένα τραγούδι πλημμυρισμένο από δυναμισμό και πάθος. Το «Δες Με» σε μουσική – στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Ώρα Να Γυρίσεις

thumbnail_malou timeline

 Αυτή την περίοδο, η Μαλoύ ολοκληρώνει τις εμφανίσεις πλάι στο Γιώργο Σαμπάνη στο «Acro». Η συνεργασία τους στον ίδιο χώρο βρίσκει έδαφος και σε μία μοναδική δισκογραφική συνεύρεση που περιμένουμε να ακούσουμε με ενδιαφέρον.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός δίνει τη σύνθεση και η Μαλού τη φωνή σε άλλο ένα μουσικό ταξίδι που θα συναρπάσει.

Το νέο τραγούδι τους ονομάζεται «Ώρα Να Γυρίσεις» και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 31 Μαρτίου από την Cobalt Music.

«Άγριες θάλασσες, οι μέρες μακριά σου
Μου ‘λειψες, πώς να στο πω»Share.

Leave A Reply