Πώς να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός… σε 10 απλά βήματα

0

Το έχουμε πει πολλές φορές: Εμείς τα κορίτσια έχουμε το ανικανοποίητο. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι όσα κι αν έχουμε και όσα κι αν έχουμε πετύχει (μα πόσο successful πια;) πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι παραπάνω, έχει αντίκρισμα και στις σχέσεις, μιας και βασική μας πάντα επιθυμία είναι ο καλός μας να είναι τρελός για μας. Όχι δεν είναι εύκολο και ναι θέλει μέθοδο. Την οποία σου έχουμε παρακάτω σε 10 απλά βηματάκια. Την προσοχή σου παρακαλώ.

Να είσαι ο εαυτός σου

Προφανώς και σε κανένα δεν αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μη διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να τον κατακτήσεις με αυτόν. Φίλη μου, ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά όλα αποκαλύπτονται. Και μάλλον τα αποτελέσματα δε θα σου αρέσουν.

Να μην είσαι απελπισμένη

Κανένας άντρας δε θέλει μια γυναίκα κρεμασμένη από πάνω του, εκτός πια κι αν είναι κομπλεξικός και έχει θεματάκια. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να του δείχνεις ότι ψοφάς για σχέση, για γάμο ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να του δείχνεις ότι όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Helloooo… Υπήρχες και πριν τον γνωρίσεις.

Να είσαι απασχολημένη

Σε συνέχεια του παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και τα δικά σου πράγματα. Έχεις δουλειά, κοινωνικές συναναστροφές και γενικά είσαι σημαντική και σε μία ακόμη μεγάλη μερίδα ανθρώπων, που δεν περιλαμβάνει εκείνον. Έχε τη δική σου ζωή και τις δικές σου φιλοδοξίες.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr


Share.

Leave A Reply