Γιατί φωνάζουμε στο σεξ;

0

Πως ερμηνεύει η επιστήμη τη θορυβώδη εξωστρέφεια πολλών γυναικών- και όχι μόνο, αφού και οι άντρες φωνάζουν- κατά τη διάρκεια του σεξ; Τι σημαίνουν αυτές οι ιαχές ερωτικής ικανοποίησης που βγαίνουν από τα μέσα μιας γυναίκας; Γιατί φωνάζουμε στο σεξ;

Τι μήνυμα θέλουμε να περάσουμε κι ανεβάζουμε το volume;

Τα ερωτήματα αυτά ήρθε να απαντήσει μια βρετανική έρευνα επιστημονικού επιπέδου, η οποία πραγματοποιήθηκε από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Κεντρικού Lancashire και του Leeds και κατόπιν δημοσιεύτηκε στην περίφημη Επιθεώρηση της Σεξουαλικής Συμπεριφοράς. Το συμπέρασμα που επικράτησε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα οι ερευνητές ζήτησαν από 71 ετερόφυλες γυναίκες ηλικίας 18-38 ετών να απαντήσουν σ’ ένα ερωτηματολόγιο το οποίο είχε στο επίκεντρο το πόσο θορυβώδεις είναι κατά τη διάρκεια του σεξ και κυρίως γιατί εκδηλώνονται μ’ αυτόν τον τρόπο.

Από τις απαντήσεις τους προέκυψε πως το 66% αντιδρά έτσι προκειμένου να αυξήσει και να επιταχύνει τη διέγερση του παρτενέρ ώστε να έρθει η ολοκλήρωσή του το συντομότερο δυνατόν γιατί είτε βαριέται, είτε νιώθει κουρασμένη και θέλει να πάει για ύπνο μια ώρα αρχύτερα, είτε επειδή νιώθει άβολα για κάποιο λόγο.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

Share.

Leave A Reply