Η Ελένη Φουρέιρα εξηγεί γιατί έκρυβε ότι είναι από την Αλβανία! (video)

0

Η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν καλεσμένη στο Late Night όπου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, πως φαντάζεται το μέλλον της μαζί του καθώς και για το αν θα τον ακολουθούσε στο εξωτερικό.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τόπο καταγωγής της, στο γεγονός ότι την έκρυβε και πως πήρε την απόφαση να πει ότι είναι από την Αλβανία.

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα».

Όπως ανέφερε: «Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί… Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply