Οι αλλαγές που έρχονται με τα ηλεκτρονικά διόδια!

0

Εντός της ημέρας αναμένεται να δημοσιευτεί ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά αναλογικά διόδια, προσφέροντας ταυτόχρονα και τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

Σήμερα κάθε κάθε αυτοκινητόδρομος διαθέτει τη δική του εμπορική και εκπτωτική πολιτική, αλλά το υπουργείο Μεταφορών επιθυμεί να εγκαθιδρύσει τα ηλεκτρονικά -αναλογικά διόδια, σε πρώτη φάση στην Εγνατία Οδό.

«Να σας πω επίσης, επειδή το ’17 δεν έχει τελειώσει, έχουμε λίγες μέρες ακόμη, ότι την Τετάρτη, βγαίνει στον αέρα ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων, που αφορά όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας και είναι μια από τις δεσμεύσεις τις δικές μας.

Είναι η δέσμευσή μας προς τον ελληνικό λαό, ότι για να ολοκληρωθούν για μας οι αυτοκινητόδρομοι, σημαίνει, ότι έχουμε ένα δίκαιο και σύγχρονο σύστημα διοδίων για αυτό και θα κάνουμε αυτό το διαγωνισμό.

Προβλέπεται η ολοκλήρωσή του στο τέλος του ’18 με αρχές του ’19 και η πλήρης λειτουργία του», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, στην τελετή παράδοσης του μεσαίου τμήματος του Ε65.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.grShare.

Leave A Reply