Μεσσηνία | Συνελήφθη γιατρός με ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή του

0

Στην σύλληψη ενός γιατρού προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός, που είναι τοξικομανής έχει και κατά το παρελθόν απασχολήσει και τις αστυνομικές αρχές της Αρκαδίας.

Ο 56χρονος ωτορινολαρυγγολόγος, επιμελητής στο ΠΕΔΥ Τρίπολης, που δεν είχε δικαίωμα συνταγογράφησης, έγραφε για προσωπική χρήση φάρμακα παρανόμως και ενίοτε τα προμηθευόταν από φαρμακεία της Μεσσηνίας.

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ

Ο γιατρός γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε σε φαρμακείο της Καλαμάτας και προσκόμισε ιατρική συνταγή για να προμηθευτεί ψυχοφάρμακα. Ο φαρμακοποιός όμως βλέποντας την συνταγή κατάλαβε, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αρνήθηκε να την εκτελέσει. Ο γιατρός αποχώρησε και ο φαρμακοποιός ενημέρωσε την Αστυνομία. Μετά από λίγο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στην οδό Αριστομένους και σε έρευνα, που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία, μία πλαστή ιατρική συνταγή, αποδείξεις αγορών από φαρμακεία και χρησιμοποιημένα μπλοκ συνταγογράφησης.

Νωρίτερα μάλιστα γύρω στις 9 το πρωί είχε πάει και σε ένα ακόμα φαρμακείο στην Καλαμάτα, από όπου όμως έφυγε επίσης άπραγος, καθώς και εκεί ο φαρμακοποιός αντιλήφθηκε, ότι δεν επρόκειτο για νόμιμη συνταγή, στην οποία φαινόταν ο 56χρονος ως ασθενής.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Share.

Leave A Reply