Χάρμονι 1.2 | Το γοητευτικό σέξι ρομπότ ετοιμάζεται να σας κατακτήσει

0

Οι γυναίκες της βιομηχανίας του πορνό πιστεύουν ότι τα ρομπότ του σεξ θα τους πάρουν τις δουλειές. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την εποχή των digisexuals, τους ανθρώπους που θα έχουν σχέση με ρομπότ. Ένας οίκος ανοχής στην Βαρκελώνη αντικατέστησε με ρομπότ του σεξ τις ιερόδουλες. Οι δουλειές στο Lumidolls γνώρισαν τέτοια δημοφιλία που ο οίκος ανοχής θα γίνει franchise σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Μετά το σεξ τι;

Στη Μεγάλη Βρετανία τα πράγματα έχουν περάσει σε άλλη πίστα. Πελάτες -ικανοποιημένοι- δηλώνουν ότι τα sex robots τους έσωσαν την ζωή, κάποιοι παντρεύτηκαν τα ρομπότ μετά την διάλυση του γάμου τους και κάποιοι έσωσαν τον γάμο τους αγοράζοντας ένα sex robot και γλιτώνοντας τα χρήματα της διατροφής ενός διαζυγίου. Εκπρόσωπος της πιο δημοφιλούς κατασκευαστικής εταιρείας ανθρωπόμορφων ρομπότ του sex, της RealDoll, δηλώνει ότι ο πιο σημαντικός λόγος που αγοράζει κανείς ένα sex robot είναι και ο προφανής. Να κάνει σεξ μαζί του.

Συμπλήρωσε βέβαια ότι υπάρχουν και μερακλήδες που επιλέγουν μια τέτοια κούκλα για να την χαζεύουν ως κομμάτι μοντέρνας τέχνης. Ο CEO της εταιρείας Abyss Creations, Ματ Μακ Μούλεν που ασχολείται σοβαρά χρόνια τώρα με την τεχνητή νοημοσύνη στις κούκλες/ρομπότ για να καταφέρει το άγιο δισκοπότηρο κάθε τέτοιας εταιρείας, τον ρεαλισμό και την συναισθηματική εμπλοκή, δηλώνει ότι υπάρχουν πελάτες του που θέλουν να αφαιρέσουν εντελώς τις γυναίκες από την ζωή τους. Στην DS Doll Robotic Head υπάρχουν ρομπότ με δέρμα σιλικόνης που ελέγχονται μέσω smartphone και μπορούν να μιλάνε, να τραγουδάνε και να σου χαμογελάνε. Αρκεί να θέλεις ένα ρομπότ που ξέρει κινέζικα.

Στην Ιαπωνία οι έρευνες δείχνουν ότι το αντρικό φύλο είναι πλέον έτοιμο να γυρίσει την πλάτη του στις γυναίκες και να συνάψει σχέσεις με τα ρομπότ. Πάνω από 2000 ρεαλιστικές κούκλες με την κωδική ονομασία Dutch Wives πωλούνται κάθε χρόνο με λιανική τιμή 5.300€. Στην Ασία τα ταμπού είναι εύθραυστα. Οι ιδιοκτήτες των sex robots αισθάνονται άνετα να κουβαλήσουν την σχέση τους σε παραλίες και δημόσιους χώρους.

Οι κατασκευαστές για να προωθήσουν τα προϊόντα τους υπόσχονται ότι βρήκαν την λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας. Υπάρχει και το Foundation for Responsible Robotics που δίνει οδηγίες για τη βιομηχανία που δεν έχει νομοθετικές ρυθμίσεις- ακόμη. Περιμένουν εναγωνίως το Γενάρη για να φτάσει στις προθήκες των καταστημάτων η Χάρμονι 2.1, το πιο ρεαλιστικό sex robot που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα, με προφορά Σκοτσέζας, τριάντα διαφορετικά πρόσωπα για να επιλέξει ο αγοραστής και δεκαέξι σωματότυπους που ικανοποιούν τις ορέξεις κάθε χρήστη.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

Share.

Leave A Reply