5 τρόποι για να σε συμπαθήσει η μαμά του!

0

Η μαμά του –εάν έχουν και καλή σχέση, όπως τα περισσότερα αγόρια δηλαδή, καθώς τα περισσότερα είναι μαμάκηδες- είναι ένα κάστρο που πρέπει να γκρεμίσεις. Όχι ότι μας νοιάζει και πολύ να μας αγαπήσει –καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι- αλλά μην μας αντιπαθεί κιόλας. Πρώτον, γιατί μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις και δεύτερον και κυριότερο για να αισθάνεται άνετα και ωραία ο φίλος σου.

Δεν τίθεται θέμα διπροσωπίας, προσωπικού συμφέροντος κτλ –αν το κάνεις για αυτό, είσαι λίγο κατίνα. Απλά, ιδανικά θα ήταν να έχετε μια καλή σχέση, ώστε να αισθάνεται το αγόρι σου ή ο φίλος σου ή ο άντρας σου –ναι, δεν έχει ηλικία αυτό- ότι δεν έρχεται διαρκώς σε σύγκρουση, ούτε ότι πρέπει συνέχεια να υπερασπίζεται μία από τις δυο σας. Τώρα, εάν η γυναίκα δεν παλεύεται, απλά μην δίνεις σημασία και μη διαβάσεις το παρακάτω κείμενο, καθώς απευθύνεται σε κοπέλες των οποίων οι μαμάδες των αγοριών τους είναι… νορμάλ.

Τι να κάνεις λοιπόν για να σε συμπαθήσει ή τουλάχιστον να έχετε μια καλή, τυπική σχέση;

1.    Να είσαι ευγενική μαζί της


Τις πρώτες φορές που θα της μιλήσεις –και μη σου πω και στη συνέχεια- να μιλάς στον πληθυντικό, να είσαι ευγενική μαζί της και προς θεού μην σε ακούσει να βρίζεις και να μιλάς σα λιμενεργάτης.

2.    Να συμφωνείς μαζί της


Δεν λέω ότι λέει να λες ναι σαν κουταβάκι, αλλά γενικά, ακόμα και να διαφωνείς σε κάτι, δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί της. Απλά κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Εάν δε, στη συζήτηση που γίνεται, δίκιο έχει η μαμά του, προσπάθησε να την υπερασπιστείς. Όχι γλείψιμο, προσοχή.

3.    Να μην νιώθει ότι θα της πάρεις τον γιο


Πολλές κοπέλες και οι αντίστοιχες μαμάδες των αγοριών εμφανίζουν… ανταγωνιστικές τάσεις και αυτό γιατί νιώθουν ότι διεκδικούν το ίδιο πρόσωπο: στην προκειμένη περίπτωση, τον γιο της και τον άντρα σου. Πολύ κακώς. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Υπάρχει αρκετός χώρος και για τις δυο σας.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Share.

Leave A Reply