Το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς, σύμφωνα με το ζώδιό σου

0

Στην αέναη αναζήτηση για το άλλο μας μισό, αυτή την κουραστική και συνάμα περιπετειώδη και γεμάτη εκπλήξεις διαδικασία, η ερώτηση «τι ζώδιο είσαι;» μπορεί να είναι κλισέ και συνήθως να γίνεται για πλάκα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να σε γλιτώσει από μελλοντικούς μπελάδες ή να σου δώσει εξηγήσεις για πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνεις.

Το ζώδιο στο οποίο ανήκεις, αλλά και αυτό του φλερτ σου, σας δίνουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μεταξύ σας σχέση. Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που θες (ή δε θες) στον σύντροφό σου, ρίξε μια ματιά στο ζώδιό σου στην ακόλουθη λίστα.

Κριός – Κάποιον παιχνιδιάρη

Οι Κριοί δεν χρειάζονται το αντίθετο από εκείνους για να περάσουν καλά, αλλά κάποιον εξίσου άνετο, με αυτοπεποίθηση, πλάκα και έξυπνο σχόλιο. Θέλουν κάποιον να μην φοβάται να τους ακολουθήσει σε ό,τι τρελό κι αν αποφασίσουν ότι θέλουν να κάνουν.

Ταύρος – Κάποιον στοργικό

Είναι ζεστοί και ερωτικοί, οπότε οι Ταύροι έχουν πολλή αγάπη να δώσουν και απαιτούν την ίδια τρυφερότητα και από τον σύντροφό τους. Σίγουρα χρειάζονται κάποιον ο οποίος να μην ντρέπεται να δείξει δημόσια την αδυναμία που τους έχει.

Δίδυμοι – Κάποιον έξυπνο

Δεν κάνουν εκπτώσεις στο IQ του συντρόφου τους οι Δίδυμοι. Τελεία και παύλα. Τους θέλουν έξυπνους, επικοινωνιακούς και με χιούμορ, ενώ παράλληλα απαιτούν να διαθέτουν και συναισθηματική νοημοσύνη, αλλιώς βαριούνται εύκολα και φεύγουν γρήγορα.

Καρκίνος – Κάποιον σταθερό

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και τρυφεροί από τη μία κι από την άλλη καχύποπτοι. Αυτό που χρειάζεται μια Καρκίνος είναι έναν σύντροφο σταθερό, που να μπορεί να ξεπεράσει τις συναισθηματικές της διακυμάνσεις και να την βοηθήσει να ισορροπήσει.

Λέων – Κάποιον ειλικρινή

Οι Λέοντες σε μαγνητίζουν με τον ενθουσιασμό και τη ζεστασιά τους. Παράλληλα όμως είναι και πολύ περήφανοι για να ανεχθούν κάποιον που δεν λέει αυτό που σκέφτεται. Χρειάζονται έναν σύντροφο ειλικρινή, που δεν φοβάται να κάνει πίσω όταν ο εγωισμός του Λέοντα είναι σε έξαρση.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

Share.

Leave A Reply