Στο σεξ βγαίνει ο αντίθετός μας εαυτός!

0

Ξέρεις εμείς οι άνθρωποι βάζουμε πολύ κόπο στη ζωή μας για να φτιάξουμε την εικόνα μας. Κάνουμε πολλά για να καταλήξουμε να έχουμε μια ταυτότητα, ένα κοινωνικό στάτους. Αποφασίζουμε ποιοι θέλουνε να είμαστε και πώς να μας βλέπουν οι άλλοι. Κι όλα αυτά για να έρθει μια στιγμή να τα ανατρέψει όλα.

Ξέρεις, πολλοί λένε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, στη δικιά μας περίπτωση τα ρούχα είναι σημαντικά. Πολύ μάλιστα. Ξέρεις όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν είσαι, μακριά απ’  την ασφάλεια αυτή της μπέρτας, είσαι εκτεθειμένος. Χωρίς ρούχα δε διαφέρεις από κανέναν ή μάλλον διαφέρεις, απ’ τον ίδιο σου τον εαυτό.

Γιατί κάτω απ’ το μικροσκόπιο του σεξ, η πραγματικότητα φαντάζει διαφορετική. Όταν το μόνο που φοράς είναι ένα γυμνό κορμί και το χρωμόσωμα που διάλεξε η φύση να σου δώσει για να πιάνεις κι εσύ την ηδονή, κάνεις πέρα καθωσπρεπισμούς, αλητείες, νταηλίκια και σεμνότητες. Κατά τη διάρκεια του σεξ έρχεσαι σε επαφή με τα πρωτόγονά σου ένστικτα και δείχνεις το είναι που κρύβεις κάτω απ’ τις στολές σου. Πολλοί ξαφνιάζουν με τις αλλαγές τους. Εμφανίζουν μια άλλη όψη τους πιο κοντά στα πρόστυχα νερά. Ναι, αυτοί που κοιτάς έξω και τους θεωρείς γλυκούληδες και σοβαρούς, είναι αυτοί κάνουν τις τάβλες να σπάνε.

Οι γλυκανάλατοι αυτοί άνθρωποι μεταμφιέζονται σε λυσσασμένα κτήνη με περίεργες αποστροφές στο σεξ. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ρομαντικοί, απλά το πάθος τους χτυπάει κόκκινο και το ζουν τόσο έντονα που σχεδόν τυφλώνονται από αυτό και γίνονται θεριά ανήμερα. Είναι αυτοί που δε θα ντραπούν να σε δαγκώσουν, που δε θα κωλώσουν να σε γδάρουν και να σε ρουφήξουν. Αυτοί που νιώθεις ότι παθιάζονται τόσο πολύ που θέλουν να σε φάνε. Που αν μπορούσαν να μην ξεκολλήσουν πότε τα σώματα θα το έκαναν. Οι άγριοι παθιάρηδες που μπορεί να μην υπόσχονται βραδιές έρωτα, προσφέρουν όμως οργασμούς αξέχαστους και πάνω απ όλα άπιαστους.

Απ’ την άλλη έχουμε τους σοβαρούς ανθρώπους, τους άγριους, τις δυναμικές γυναίκες και τους playboy της πιάτσας με την αντρίλα στο μάτι και το νταηλίκι στην κωλότσεπη. Τα άτομα που κοιτάς και φαντασιώνεσαι καυτές βραδιές πολλά υποσχόμενες. Θα υπόσχονται πολλά αυτές οι βραδιές όντως, απλά θα είναι έκπληξη μπροστά σε αυτό που αντικρίζεις. Είναι συνήθως άνθρωπος που έγιναν σκληροί γιατί πληγώθηκαν πολύ οπότε αυτό που επιζητούν είναι η προστασία. Η στοργή που μόνο ένα σεξ ερωτικό μπορεί να αποδώσει.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: pillowfights.gr

Share.

Leave A Reply