5 τρόποι για να τον πείσεις ότι το ρομαντικό σεξ δεν είναι βαρετό!

0

Τα σέξι δαντελωτά εσώρουχα είναι σίγουρο ότι θα τον ανάψουν, όμως είναι και εκείνα που θα βγάλουν το θηρίο από μέσα του, οπότε ξέχνα τα αν θέλεις να περάσεις μια ρομαντική βραδιά. Βγάλε από το συρτάρι το λευκό βαμβακερό, εφαρμοστό σλιπάκι σου, το οποίο θα του θυμίσει ότι παραμένεις το «κοριτσάκι του» ακόμα και στο κρεβάτι.
Πες ναι στα χάδια
Ξεκίνα χαϊδεύοντας τον σύντροφό σου τρυφερά και αισθησιακά. Αυτό που μετράει στο ρομαντικό σεξ είναι να καταφέρεις να νιώθεις το κάθε άγγιγμα του συντρόφου σου, το κάθε χάδι, και εν τέλει αυτό να καταλήγει να γίνεται το απόλυτο αφροδισιακό.

Πάρε το πάνω χέρι
Μέχρι στιγμής θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι αυτό που θέλεις είναι μια ρομαντική βραδιά. Αν όμως επιμένει -και εσύ δεν έχεις αλλάξει γνώμη βέβαια!- δώσε εσύ το ρυθμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Προφανώς όταν και οι δύο είσαστε γεμάτοι πάθος η ένταση και οι ρυθμοί του σεξ αυξάνονται σε χρόνο dt. Δεν είναι ακατόρθωτο να τον «κουμαντάρεις» ακόμα και εκείνη τη στιγμή. Πιάσε τους γοφούς του και βοήθησέ τον να πιάσει το αργό και αισθησιακό τέμπο σου.
Ώρα για γλυκόλογα
Ακόμα και αν τρελαίνεσαι για.. dirty talks, είναι και εκείνες οι μέρες που θέλεις κάτι πιο τρυφερό. Βέβαια πρόσεχε μην το παρακάνεις με γλυκόλογα γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα..
Μια ματιά σου μόνο φτάνει
Το βήμα αυτό είναι το τελευταίο και καλύτερο! Μην ξεχνάς ότι μια ματιά μπορεί να κάνει θαύματα, πόσο μάλλον όταν κάνεις σεξ με τον αγαπημένο σου.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: faysbook.gr

Share.

Leave A Reply