Σφαγή Σάρας Εσκενάζυ και Πάνου (μάνατζερ ράγκμπι) για το φλερτ τους στο Survivor 1! (video)

0

Και ενώ το Survivor 2 βρίσκεται στον αέρα, με τους πιο αθλητικούς παίκτες του φέτος να… παλεύουν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, ένας καβγάς με πρωταγωνιστές παίκτες του Survivor 1, έρχεται να τα σαρώσει όλα.

Πρωταγωνιστές δύο πρώην Μαχητές, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι.

Ενα χρόνο μετά το Survivor 1 και προφανώς βλέποντας ότι το ειδύλλιο Ευρυδίκης Βαλαβάνη-Κωνσταντίνου Βασάλου πουλάει, ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε και είπε, την περασμένη εβδομάδα, ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ του ίδιου και της Σάρας Εσκενάζυ!

«Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα… Από την αρχή στα κάστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω “τι όμορφη κοπέλα”! Είχα πάθει σοκ και λέω “αυτή θέλω να μπει στο παιχνίδι”. Πήγα στην παραγωγή και είπα “αυτή την έχετε κοιτάξει;” Τελικά ακυρώθηκε η συμμετοχή μιας άλλης κοπέλας που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι» ανέφερε ο μάνατζερ ράγκμπι μιλώντας στην εκπομπή «Dot.». Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπήρξε και συνέχεια:  «Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει» είπε και άφησε… μετέωρη τη συνέχεια μεταξύ τους. «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα, μετά το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης μιλά με ενθουσιασμό για την όμορφη ηθοποιό, καθώς και τον Απρίλιο, επιστρέφοντας από τον Αγιο Δομίνικο, μιλώντας σε τηλεοπτικό περιοδικό είχε πει ότι στην πρώην «Μαχήτρια» του άρεσαν… όλα! «Για μένα η γυναίκα η οποία με ενθουσίασε από τα κάστινγκ ήταν η Σάρα. Εχει ένα στιλ που μου αρέσει πάρα πολύ ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Share.

Leave A Reply