Αναστάσιος Ράμμος | «Έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου»

0

Σοκαριστικές αποκαλύψεις του Ράμμου για τη σχέση που είχε και έχει με τον πατέρα του, αλλά και τη βια που έχει βιώσει στην ζωή του.

video clip του Αναστάσιου Ράμμου

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της επικαιρότητας αυτή την περίοδο με τις επιτυχίες και τις εμφανίσεις του.

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, όπου εξιστόρισε και αποκάλυψε πολλά σοκαριστικά συμβάντα για την παιδική του ηλικία και το πόσο δύσκολα χρόνια πέρασε.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις του Ράμμου

Με τον πατέρα σου τι σχέση έχεις;

Έχουμε να μιλήσουμε επτά χρόνια. Έκανα μια κίνηση να τα ξαναβρούμε αλλά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει από κάποια ηλικία  και μετά, και έτσι δεν είναι πια στη ζωή μου, από δική μου απόφαση. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ακόμη κι αυτό.

Σαν απόρριψη είναι.

Χτυπάει, και αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος κάνει οικογένεια πρέπει να είναι έτοιμος γι’ αυτό. Δεν μπορείς να γίνεις πατέρας και να ταλαιπωρείς τα παιδιά σου. Ο δικός μου πατέρας δεν θα έπρεπε να κάνει οικογένεια.

Ναι, αλλά δεν θα υπήρχες εσύ, αν δεν έκανε οικογένεια ο πατέρας σου.

Τα παιδιά, όταν τσακώνονται οι γονείς, τραβάνε μεγάλο ζόρι. Όταν σηκώνει ο ένας χέρι στον άλλον είναι απαίσιο. Μένουν παιδικά τραύματα και αναμνήσεις που μπορεί να σου βγάλουν ή δημιουργία ή τρέλα.

Μιλά για οικογενειακή βία γενικά, ή συγκεκριμένα για τη δική σου οικογένεια;

Και τα δύο. Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή η οικογενειακή βία που την έχω ζήσει. Την ξέρω.

Δηλαδή;

Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου…..

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Share.

Leave A Reply