Τα ζώδια σήμερα 2 Φεβρουαρίου!

0

Κριός

Γενικά
Μερικές φορές, Κριέ, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα και αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα σήμερα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους, για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Κριέ, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου, για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς, Κριέ, αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μη νομίζεις, ότι όλοι χαίρονται με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου σήμερα, Ταύρε μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμος

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, Δίδυμε, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε βασανίζουν πολλά θέματα, Δίδυμε, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα σήμερα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για τους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν ασταμάτητα κι εσύ προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: youweekly.gr

Share.

Leave A Reply