Μελέκ ή Τουρνά | Ποια είναι η 9χρονη πρωταγωνίστρια του Anne!

0

Ο ανταγωνισμός στο prime time με την αλλαγή της χρονιάς, ιδιαίτερα σκληρός.

Το Τατούαζ κρατά τις δυνάμεις του, το Master Chef, με δυναμική από πέρυσι, κερδίζει το κοινό του, το Survivor, όπως ήταν αναμενόμενο, καθηλώνει τα βράδια σπίτι τους, πολλούς. Η μεγάλη έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν, ήρθε, όμως, τελικά από τον ΑΝΤ1. Και το όνομα αυτού «Anne». Στα ελληνικά «Μητέρα».

Οι λόγοι της επιτυχίας του, τουρκικής παραγωγής, ιαπωνικού σίριαλ, πολλοί. Αδιαμφισβήτητα ένας από αυτούς η μικρή Μελέκ. Ή Τουρνά. Κατά κόσμον Μπερέν Γκιοκγιλντίζ. Ετών 8 στα 9, ταλέντο αδιαμφισβήτητο και σπάνιο.

Η μικρή Μπερέν έχει παίξει ήδη σε τρία τουρκικά σήριαλ και σε δύο ταινίες, ενώ το ταλέντο της δεν αναγνωρίζεται μόνο από το κοινό, αλλά και τους ειδικούς. Για αυτό και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές, ως τα 9 της χρόνια.

Στο Anne, πέρα από το ρόλο που ούτως ή άλλως τη βοηθά να γίνει ιδιαίτερα συμπαθής (είναι ένα κακοποιημένο παιδί), αδιαμφισβήτητα την έκανε να ξεχωρίσει το ταλέντο της. Είναι εκφραστική. Στο πρόσωπό της ζωγραφίζεται κάθε συναίσθημα, από χαρά μέχρι αγωνία και λύπη, με εξαιρετική φυσικότητα. Δεν νιώθεις ότι βλέπεις ένα παιδί-ηθοποιό, έχεις απλά απέναντί σου μια καταπληκτική ηθοποιό, που σε πείθει για τον πόνο της, τη στενοχώρια της, τη λαχτάρα της, τη χαρά της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Share.

Leave A Reply