Ζώδια και Τσικνοπέμπτη | Πως γιορτάζουν τα 12 ζώδια;

0

Κάρβουνα, ψησταριές, κοψίδια και ποτά, όλα έτοιμα και τα 12 ζώδια, με τρέλα και ενθουσιασμό, μαζεύονται να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη!

Ας δούμε λοιπόν πώς θα τσικνίσουν:

Αν ο Κριός αναλάβει το ρόλο του ψήστη, τότε το «όλα στα κάρβουνα», θα μετατραπεί στο «όλα κάρβουνο». Παρ’ όλα αυτά, όποιος κι αν προσπάθησε να τον μεταπείσει δεν τα κατάφερε. Λίγο με τον Σκορπιό σκιάχτηκε που του είπε «πρόσεξε μην κάνεις καμία βλακεία και πάνε στράφι τόσα κρεατικά» αλλά μάλλον το ξέχασε μετά από λίγο.

«Το ψήσιμο θέλει τέχνη αγόρι μου» μουρμουράει ο Ταύρος, ο οποίος αφού κουβάλησε ένα καφάσι μπύρες, κουράστηκε κι είπε να κάνει τον … Κινέζο για την ώρα και να πιει μια να ξεδιψάσει. Αλλά αν δει ότι τα πρώτα ψητά είναι σαν ηφαιστειογενή πετρώματα, τότε θα παρέμβει δραστικά. Δε θα χορτάσει τον εγωισμό του Κριού και θα μείνει αυτός νηστικός!

Ο Δίδυμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει στα πάντα, αρκεί να τον πιάσεις… Θα ρωτήσει «εγώ τι να κάνω;» και πάνω που ο άλλος θα ανοίξει το στόμα να του πεις τι θέλει, έχει ήδη φύγει. Μέχρι να χαιρετήσει και να μάθει τα νέα όλων θα έχει έρθει η ώρα του φαγητού.

Ο Καρκίνος είναι χωμένος στην κουζίνα για να ετοιμάσει και δυο, τρία ορεκτικά, κανά τυροπιτάκι, σπανακοπιτάκι, καμιά τηγανιά πατάτες, μια σαλάτα βρε αδελφέ. «Τι; Σκυλιά είμαστε να φάμε από ένα κομμάτι κρέας;»

Ο Λέοντας είναι κι αυτός μαζί του. Ε, όχι και να βοηθήσει… Ανοιγοκλείνει τα ντουλάπια και το ψυγείο και απορεί που είναι το balsamico, η σως ταρτάρ, το πεκορίνο κι η παρμεζάνα γιατί δεν βρίσκει τίποτα πέρα από λαδόξιδο, φέτα, τυροκαυτερή και τζατζίκι.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: astrology.gr

Share.

Leave A Reply