Ραδιοφωνική παραγωγός στις ΗΠΑ γέννησε με καισαρική on air!

0

Ο ραδιοφωνικός σταθμός The Arch ήρθε σε συνεννόηση με τον μαιευτήρα προκειμένου όλη η διαδικασία να μεταδοθεί ζωντανά

Μια εκπομπή με διαφορετικό περιεχόμενο από αυτό που συνήθως άκουγαν από την εκπομπή της Κάσιντεϊ Πρόκτορ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι ακροατές της στο ραδιοφωνικό σταθμό The Arch στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ.

Αντί για μουσικές, σχόλια και ειδήσεις, η Πρόκτορ μετέδωσε τη… γέννα της!

Η Πρόκτορ άρχισε να έχει πόνους την περασμένη Δευτέρα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ήρθε σε συνεννόηση με τον μαιευτήρα της προκειμένου να μεταδοθεί on air η γέννα που τελικά έγινε με καισαρική.

Η ραδιοφωνική παραγωγός που μίλησε στο BBC εξήγησε ότι αυτή ήταν μια ευκαιρία για μια μοναδική ραδιοφωνική εκπομπή καθώς το μωρό, ένα υγιέστατο αγόρι, ήρθε δύο εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο.

«Ήταν απίστευτο να μπορώ να μοιραστώ την πιο συναρπαστική ημέρα της ζωής μου με τους ακροατές» είπε η Πρόκτορ προσθέτοντας ότι «αυτό που έκανα ήταν ουσιαστικά μια επέκταση όσων κάνω καθημερινά στην εκπομπή μου, στην οποία μοιράζομαι όλα όσα μου συμβαίνουν».

Το αγόρι θα ονομαστεί Τζέιμισον, καθώς αυτό είναι το όνομα που είχαν επιλέξει οι ακροατές σε ένα «γκάλοπ» που είχε πραγματοποιήσει η παραγωγός τον Ιανουάριο.

«Ήταν μια μαγική στιγμή» δήλωσε από την πλευρά του ο συμπαρουσιαστής της Πρόκτορ, ο Σπένσερ Γκρέιβς.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: protothema.gr

Share.

Leave A Reply