Σχέσεις | Τον θέλεις αλλά αυτός απλά δεν σε γουστάρει!

0

ς μιλήσουμε, για ακόμα μία φορά, για ανεκπλήρωτους έρωτες. Ή αλλιώς για τους έρωτες που βιώνεις αποκλειστικά και μόνο μέσα στο μυαλό σου. Ξέρεις, είναι αυτή η περίπτωση που δεν δέχεσαι ότι ο άλλος απλά δεν σε γουστάρει και συνεχίζεις να φτιάχνεις σενάρια από πιθανούς λόγους που δεν θέλει να είναι μαζί σου.

Στην ερώτηση «Μα γιατί δεν έκανε ένα βήμα να σε προσεγγίσει» εσύ έχεις μια καβάντζα παράλογων δικαιολογιών στο μυαλό σου. Γιατί ντρέπεται, σε αποφεύγει, το πάει σιγά σιγά, δεν σου έχει εμπιστοσύνη…και άλλα τέτοια κουλά.

Όπως καταλαβαίνεις τίποτα από τα παραπάνω «ελαφρυντικά» δεν στέκουν. Γι΄αυτό και συνειδητοποίησε κάτι απλό: «Απλά δεν σε γουστάρει». Όσο πιο γρήγορα το πάρεις χαμπάρι, τόσο πιο γρήγορα θα μπεις και πάλι στο αληθινό παιχνίδι του φλερτ και θα βρεις αυτόν που θα σε θέλει στ’αλήθεια και θα σε διεκδικήσει. Γιατί όταν κάποιος θέλει διεκδικεί. Ξεκάθαρα. Μπορεί να είσαι κολλημένη, μπορεί να έχεις φτιάξει το ιδανικό σενάριο αγάπης και έρωτα με αυτόν τον τύπο αλλά αυτή η ιστορία θα έχει unhappy end.

Μπορεί όντως να άρεσες σε αυτόν τον τύπο και να σε φλέρταρε αλλά δεν σημαίνει ότι θα καταλήξετε και μαζί ή ότι έστω θα κάνετε σχέση. Έπεσες απλά στην παγίδα του πετυχημένου φλερτ. Γιατί ένας άντρας αν θέλει να έχει suspence την βραδιά του θα σε φλερτάρει σωστά και θα σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι μοναδική. Για μια βραδιά όμως. Την επόμενη ημέρα σε έχει ξεχάσει κιόλας. Και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ.

Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι αν δεν αρέσεις σε κάποιον που σου αρέσει δεν πρέπει να το παίρνεις προσωπικά και δεν πρέπει να σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είσαι μοναδική και ξεχωριστή. Απλά οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα.

Είναι σαν να πρέπει σε όλους μας να αρέσει το παγωτό με γεύση φράουλα. Δεν γίνεται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παγωτό φράουλα είναι λιγότερο λαχταριστό. Καταλαβαίνεις την παρομοίωση,ε;

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Share.

Leave A Reply