Η απίστευτη ατάκα του Αγγελόπουλου για την Ντορέττα | «Θα έχει κανένα τυχερό και θα της το χαλάσουμε»! (βίντεο)

0

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κουκου» τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όπως ήταν φυσικό, ο νικητής του Survivor ρωτήθηκε για το θέμα των ημερών, που δεν ήταν άλλο από το ποια είναι η σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Τώρα αυτά θα λέμε συνέχεια; Με πήραν 100 τηλέφωνα! Για φαγητό πήγαμε. Έχει αναπαραχθεί τόσο πολύ που θα έχει κανένα τυχερό η Ντορέττα και θα της το χαλάσουμε! Και εμένα μπορεί να μου χαλάσετε κανένα τυχερό!» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Εάν ήμασταν μαζί γιατί να μην το πω; Κατ’ αρχήν λέω το άλλο γιατί δεν υπάρχει το ένα».

Πώς χαρακτήρισε, όμως, τη σχέση του με τη Ντορέττα; «Είναι μια όμορφη σχέση, και πρόσφατη, και ειλικρινής και φιλική. Εντάξει δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα» είπε και κατέληξε αναφορικά με την κίνησή του να της δώσει το μπουφάν του, όταν πήγαν για φαγητό και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. «Είναι πράγματα ανθρώπινα και απλές κινήσεις, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να δηλώνουν ό,τι θέλει ο καθένας να φαίνεται. Δεν κοροϊδεύω. Δεν έχω καμία διάθεση. Είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω. Να αναμαλλιάζουμε πράγματα που έχουμε πει 5-6 φορές είναι κρίμα!».

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr

Share.

Leave A Reply