Σε ποια πασίγνωστη ηθοποιός πρότειναν να παίξει στο Ηρώδειο και αρνήθηκε;

0

Αν και θέλει να πετάξει τον τίτλο του sex symbol από πάνω της, αναμφίβολα ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο θηλυκό.

Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα

Η ηθοποιός εξήγησε σε συνέντευξή της γιατί θέλει να αποτάξει τον τίτλο της«γκόμενας» από πάνω της. «Ναι χόρτασα αυτόν τον τίτλο. Κάποια στιγμή είχε έρθει ο μεγάλος Μιχάλης Κακογιάννης να μου προτείνει την «Ελένη» στο Ηρώδειο και του είπα ‘’τολμάτε να μου το προτείνετε αυτό;’’. Ναι ρε μάγκες, ένας μεγάλος σκηνοθέτης διάλεξε εμένα, ήξερα όμως ότι εάν το έκανα θα με λιθοβολούσαν. Που να τολμήσω; Θα γινόταν ο κακός χαμός…», είπε στο You Weekly και στην Τζώρτζια Συρίχα.

Η Βάνα Μπάρμπα έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική και έχει δώσει βαρύτητα στα πολιτικά δρώμενα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ασχολείται με τα πολιτιστικά στον Δήμο Γλυφάδας ως τομεάρχης Πολιτισμού και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αποτίναξε από πάνω της την showbiz. «Δεν θέλει κόπο, απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση. Η ανάγκη με έκανε να αφήσω τη showbiz ,αν και την αγαπώ και είμαι δικό της παιδί. Πήρα διαζύγιο από αυτήν και τώρα είμαι καψούρα με τις νέες μου επαγγελματικές δραστηριότητες», ανέφερε.

Μετά από τόσα χρόνια στην υποκριτική δε σκέφτηκε στιγμή να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ή στο θεατρικό σανίδι; «Μου έκαναν τελευταία μία πρόταση να παίξω τη Μήδεια- όχι σε αρχαίο θέατρο, γιατί θα ένιωθα περίεργα- σε μοντέρνα διασκευή. Είναι ένας ρόλος ζωής, μπορεί να τον δοκιμάσω…Ήταν όμορφα όλα αυτά που γεύτηκα στην υποκριτική, αλλά πλέον ανήκουν στο –παρελθόν. Η εποχή ήταν εξαιρετική τότε για να δημιουργήσεις, θεωρώ όμως ότι πέρασε ανεπιστρεπτί, με ένδοξο για μένα φινάλε….

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: peoplegreece.com

Share.

Leave A Reply