4ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ Καλαμάτας | Από 23 έως 28 Απριλίου!

0

Το 4ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ Καλαμάτας από τις «Όψεις Πολιτισμού» είναι γεγονός και φέρνει στην πόλη μας μια σειρά πολύ σημαντικών παραστάσεων τις επόμενες ημέρες.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

Δευτέρα 23 Απριλίου, Ώρα 21.00, Πνευματικό κέντρο

«Ο Γκάτσος που αγάπησα».

Ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ευτύχησε να ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, καλεί την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό, να αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Τετάρτη 25 Απριλίου, Ώρα 21.00, Κεντρική σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

«Camille Claudel Mudness».

Tο έργο του Γιάννη Λασπιά «Camille Claudel Mudness» με την Μάνια Παπαδημητρίου στο ρόλο της Καμίλ Κλοντέλ. Μαζί της η Αγγελική Καρυστινού ως Κονστάνς Πασκάλ. H Μαρίνα Χρονοπούλου συνοδεύει με το πιάνο της εκτελώντας τις δικές της δημιουργικές συνθέσεις για την παράσταση. Το έργο σκηνοθετεί ο Πάνος Κούγιας.

Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Απριλίου, Κεντρική σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

«Επάγγελμα Πόρνη».

Ο  Ένκε Φεζολλάρι σκηνοθετεί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο κεφάλαιο «Ιστορίες Της Χούντας», του βιβλίου «Επάγγελμα Πόρνη», της Λιλής Ζωγράφου. Η οξύτητα της γραφής της, το σαρκαστικό και γλυκόπικρο χιούμορ της, η αφηγηματική της ορμητικότητα, η αφοπλιστική και έντιμη ειλικρίνεια αποκτούν λόγο επί σκηνής με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αναδεικνύονται με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.

Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Τ.27210-87902, Βιβλιοπωλείο Όλα Χαρτί, Τ. 27210-63690

Υποστήριξη:

 

 

Share.

Leave A Reply