Τρόμος σε δικαστήριο στο Γύθειο!

0

Στιγμές από κινηματογραφική ταινία το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου Λακωνίας. Την στιγμή που εκδικαζόταν ποινική υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλλει ένας Έλληνας σε έναν Αλβανό με τον οποίο φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές μαζί του, ο μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ένας 41χρονος, επίσης Αλβανός, έβγαλε από τα ρούχα του ένα περίστροφο και με αυτό απείλησε και αφόπλισε μία αστυνομικό από την οποία αφαίρεσε το υπηρεσιακό της πιστόλι. Στη συνέχεια και ενώ ήταν γεμάτη κόσμο η δικαστική αίθουσα, απείλησε με το όπλο του τον Έλληνα μηνυτή απαιτώντας να πάρει πίσω την μήνυσή του.

Καθώς εξελίσσονταν αυτές οι απίστευτες εικόνες μπροστά στα μάτια των δικαστών, η μητέρα του μηνυτή μαζί με πολίτες και άλλους αστυνομικούς έπεσαν πάνω στον ένοπλο, τον έριξαν κάτω και τον αφόπλισαν, χωρίς ευτυχώς πάνω στην πάλη να καταφέρει να πυροβολήσει ή να εκπυρσοκροτήσει το όπλο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τον αφόπλισαν, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γυθείου, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του. Αυτό το περιστατικό όμως, δυστυχώς για πολλοστή φορά….

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: iellada.gr

Share.

Leave A Reply