Πόσο τεμπέλης είσαι στην πραγματικότητα;

0

Μετά από τουλάχιστον μία ώρα έρευνας στο διαδίκτυο αναζητώντας ένα θεώρημα που υποστηρίζει πως όλοι οι άνθρωποι γεννιόμαστε τεμπέληδες και χωρίς να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα, αποφάσισα να δημιουργήσω μόνη μου μία ανάλογη υπόθεση, την οποία θα ονομάσω Χωρίς Όνομα™ γιατί βαριέμαι να το σκεφτώ παραπάνω. Πιστεύω λοιπόν πως στον πυρήνα της ψυχής του καθενός από εμάς βρίσκεται μία ατόφια, αγνή απέχθεια προς το οτιδήποτε απαιτεί κόπο και χρόνο ενώ το φυσικό μας περιβάλλον είναι το κρεβάτι, οι πιτζάμες και μια καλή σειρά στο laptop. Άλλοι καταφέρνουν να πάνε κόντρα στα ένστικτά τους και προκόβουν στην ζωή, άλλοι προσπαθούν αλλά η Τεμπελείαση™ (λέξη που επινόησα για να υποστηρίξω το Χωρίς Όνομα) είναι δυνατή μέσα τους.

Δώσε στον εαυτό σου έναν πόντο εαν έχεις κάνει κάτι από τα παρακάτω:

  1. Νυστάζεις αλλά καθυστερείς να πας για ύπνο γιατί βαριέσαι την διαδικασία του να βάλεις πιτζάμες και να βουρτσίσεις τα δόντια σου.
  2. Συνεχίζεις να τοποθετείς σκουπίδια στον τενεκέ ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν χωράει τίποτα άλλο γιατί δεν θέλεις να βγάλεις την σακούλα και να βάλεις μια άδεια στην θέση της.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: athensvoice.gr

Share.

Leave A Reply