8 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν χωρίζεις

0

Όσων χρόνων κι αν είσαι, ο χωρισμός πληγώνει. Ακόμη κι αν εσύ είπες το «Τέρμα». Και, είτε το θέλεις είτε όχι, πάντα θα θυμάσαι το πρόσωπο που σου τσάκισε την καρδιά.

Όμως πρέπει να με πιστέψεις. Όσο κι αν πέφτεις στα πατώματα, παίρνεις με απόκρυψη, κάνεις «παρακολούθηση», πίνεις, καπνίζεις, τρως τον άμπακο κι ακούς καψουροτράγουδα, πιστεύοντας ότι δεν θα τη βγάλεις καθαρή κι ότι η ζωή σου, πια, δεν έχει νόημα, η αλήθεια είναι ότι όλα περνάνε. Αφήνουν σημάδια, ναι. Αλλά περνάνε. Γρήγορα; Όχι. Αλλά κάποια στιγμή περνάνε.

Γι’ αυτό διάβασε τι πρέπει να θυμάσαι στο εξής, αφού σκουπίσεις πρώτα τα δάκρυά σου:

.Μη μεταλλαχθείς
Στην προσπάθειά σου να διαχειριστείς τον πόνο, μην γίνεις κάποιος άλλος. Μη στραβομιλάς σε όποιον σου λέει «καλημέρα», μην κάνεις πράγματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Το πιο σημαντικό πράγμα που σου μένει μετά από έναν χωρισμό είναι ο εαυτός σου. Πληγωμένος, ευάλωτος και πολύτιμος. Οι στόχοι σου, οι αξίες σου, όλα αυτά που σε αντιπροσωπεύουν. Μη σκεφθείς ότι όλα αυτά δεν πιάνουν μία, επειδή κάποιος άλλος δεν τα θέλησε τελικά. Είναι οι «αποσκευές» σου, που θα σε πάνε παραπέρα.

@MrBrightside10||https://twitter.com/MrBrightside10
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: provocateur.gr
Share.

Leave A Reply