Κοινή επιστολή | Τι απαγόρευσαν επισήμως από κοινού!

0

Μπορεί να έχουν αφήσει στο παρελθόν τη σχέση και τον γάμο τους και να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με νέους συντρόφους, ωστόσο, σε ό,τι αφορά την κόρη τους Ευαγγελία οι δυο τους είναι ενωμένοι και δρουν άμεσα σε ό,τι προκύψει.

Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη οι οποίοι με κοινή τους ανακοίνωση απαγόρευσαν ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν την κόρη τους.

Παρά το γεγονός ότι και οι δυο έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες με τη μικρή τους Ευαγγελία, ποτέ δεν έδειξαν το προσωπάκι της και αυτό είναι κάτι που θέλουν να σεβαστούν και τα μέσα.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητοί Κύριοι,

Ως πληρεξούσιοι δικηγόροι των κ.κ. Βασιλικής Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποστέλλουμε προς όλα τα μέσα ενημέρωσης την παρούσα επιστολή μας, με σκοπό να ενημερώσουμε ότι οι εντολείς μας, ως ασκούντες τη γονική μέριμνα του ανήλικου τέκνου τους, σε καμία περίπτωση δεν συναινούν και απαγορεύουν ρητά τη λήψη, χρήση και δημοσιοποίηση με κάθε μορφής μέσο (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και διαδίκτυο), υπό οιονδήποτε τρόπο (φωτογραφία η, κινηματογράφηση, προβολή μέσω τηλεόρασης κ.α.) της εικόνας οποιουδήποτε σημείου του σώματος και του προσώπου του ανήλικου τέκνου τους, συμπεριλαμβανομένης της ως άνω δημοσιοποίησης με τη’ χρήση τεχνικών απόκρυφης του προσώπου, όπως ρίχβΐ. Ομοίως, απαγορεύεται ρητά η παρουσίαση της φωτογραφίας του ως άνω ανήλικου τέκνου σε τρίτους καθώς και η αναπαραγωγή (αναδημοσίευση) οιασδήποτε απεικόνισης του προσώπου και του σώματος του παιδιού από οιαδήποτε και σε οιασδήποτε μορφής μέσο ενημέρωσης, έντυπο ή ηλεκτρονικό, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο (και μέσω ανακατεύθυνσης σε σχετική ιστοσελίδα) διάθεση της στο κοινό.

Παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε το δικαίωμα των εντολέων μας στο ιδιωτικό απόρρητο ….

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: madata.gr

Share.

Leave A Reply