Πέντε σημάδια πώς δεν είναι το άλλο σου μισό

0

Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές φορές τη φράση, ‘όταν είναι ο σωστός, θα το καταλάβεις’. Πολλές είναι οι γυναίκες που περιμένουν – με πολυ ανυπομονησία – τον Mr. Right.

Έχω φίλες που ήθελαν τόσο πολύ να παντρευτούν και να ξεκινήσουν την οικογένεια τους που δεν έχασαν καθόλου χρόνο ψάχνοντας για τον κατάλληλο άντρα που θα τους προσέφερε ακριβώς αυτό που επιθυμούσαν. Ενδιαφέρονταν για αυτόν και περνούσαν όμορφα μαζί. Ωστόσο, δεν είχαν εκείνη την ιδιαίτερη σύνδεση που έχεις με την ”αδερφή ψυχή” σου. Ένα απο εκείνα τα ζευγάρια έχει τώρα χωρίσει και ένα άλλο βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου. Μετά απο την επίσκεψη τους σε σύμβουλο γάμου αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Τα καλά πράγματα – και ο έρωτας που θα διαρκέσει για πάντα – έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. 

  1. Είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια επειδή σε ενδιαφέρουν τα παιδιά και όχι τόσο το άτομο με το οποίο είστε μαζί.

Αν αυτό που θες είναι ο γάμος, τα 2 παιδιά και το σπίτι με το γκαζόν και τον άσπρο φράχτη – και δεν σε νοιάζει με ποιον θα τα κάνεις όλα αυτά (αρκεί να είναι καλός μαζί σου και να στα προσφέρει) τότε πιθανότατα δεν είσαι έτοιμη να ερωτευτείς.

Αν απο την άλλη πλευρά, θες όλα τα παραπάνω γιατι δεν θες να είσαι το μοναδικό single άτομο στα οικογενειακά τραπέζια και γάμους, τότε επίσης δεν είσαι έτοιμη να ερωτευτείς.

Μην παίρνεις τα μάτια σου απο το βραβείο  αλλά σιγουρέψου πως αυτό το βραβείο  είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Σε όλους μας αξίζει μια υπέροχη σχέση με φοβερή χημεία και τη δυνατότητα να διαρκέσει για πάντα!

  1. Προσπαθείς να αποφύγεις κάτι.

Αν προσπαθείς να αποφύγεις τη μοναξιά ή το να πληγωθείς, τότε ίσως να μην είσαι έτοιμη να ερωτευτείς. Λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις μια σχέση είναι με το να ξεκινήσεις μια νέα. Το πρόβλημα εδώ είναι οτι φέρνεις την προηγούμενη σχέση σου στη νέα. Αν δεν αφιέρωσες αρκετό χρόνο για να ‘θρηνήσεις’ για τη σχέση που τελείωσε, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως η νέα σχέση που ξεκίνησες δεν θα κρατήσει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να νιώσει τον πόνο, προκειμένου να ‘γίνει καλά’. Σου υπόσχομαι πως η λύπη δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Αν νιώθεις μόνη ή βαριέσαι, τότε γέμισε το χρόνο σου με ασχολίες και hobby. Απόλαυσε το χρόνο σου ως single. Όταν περνάς καλά και έχεις αποδεχθεί τον εαυτό σου, τότε είναι που αντανακλάς τη λάμψη που θα φέρει δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: savoirville.gr

Share.

Leave A Reply