Πώς θα καταλάβεις αν είσαι ερωτευμένη, ανάλογα με το ζώδιό σου

0

Αν είσαι ερωτευμένη, πιθανότατα το ξέρεις ήδη, αλλά καμια φορά μπερδεύουμε τον ενθουσιασμό με τον έρωτα, οπότε δε θα κάνουν κακό και μερικές ενδείξεις παραπάνω. Εκτός αν οι πεταλούδες κάνουν τέτοιο χαμό που κάθε φορά που τον βλέπεις σου έρχεται να κάνεις εμετό. Ακόμα και τότε όμως, αν υπάρχουν μέσα σου αμφιβολίες, θα αναζητήσουμε αστρολογικά την αλήθεια. Διότι οι πλανήτες ξέρουν και το πότε ερωτεύεσαι. Αμέ.

Κριός

Θες την ίδια στιγμή να τσακωθείτε και να κάνετε σεξ. Σε πνίγει το συναίσθημά σου κι όταν αρχίζεις να νιώθεις ότι ερωτεύεσαι, δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις πέρα από το να κάνεις σεξ. Αυτό συμβαίνει επειδή, ως Κριός, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο που κάνεις και οτιδήποτε άλλο – παρορμητικά.

Ταύρος

Θες να τον συστήσεις σε όλο τον κόσμο. Δεν είσαι πολύ ζηλιάρα, αλλά μπορείς να γίνεις κτητική με τα πράγματα και νιώθεις ότι ο σύντροφός σου, «σου ανήκει». Αν βγαίνεις με έναν Ταύρο και σε επιδεικνύει σε φίλους και οικογένεια, δε θέλει απλά να έρθετε πιο κοντά, αλλά και να σου δείξει ότι σε θεωρεί δική του και θέλει να το ξέρουν όλοι.

Δίδυμοι

Δεν τον βαριέσαι. Στέλνεις μηνύματα όλη μέρα, άρθρα που είδες, τραγούδια που στον θύμισαν, αστεία memes, ή απλά μια τυχαία σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό. Οι Δίδυμοι θέλουν να μιλάνε πολύ, αλλά δεν το κάνουν με κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να κρατήσει την προσοχή τους και το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

Καρκίνος

Θες να τον σκεπάσεις με αγάπη και φροντίδα. Όταν ερωτεύεσαι νιώθεις την απόλυτη ανάγκη να φροντίσεις τον άλλον, όπως μια μητέρα το παιδί της. Του μαγειρεύεις, τον νοιάζεσαι, τον σκεπάζεις και τον προστατεύεις. Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

Share.

Leave A Reply