Πες μου την αγαπημένη του στάση στο σεξ να σου πω ποιος είναι

0

Σε ποια ερωτική στάση χαίρεται να κλειδώνει το σώμα του όταν έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο σεξ; Ποιος είναι ο σίγουρος τρόπος του για να φτάσει σε οργασμό; Είναι απλά μια τυχαία επιλογή ή άλλο ένα στοιχείο που μπορείς να περάσεις από κόσκινο και να αποκωδικοποιήσεις μπας και τον μάθεις καλύτερα ή επιβεβαιώσεις όσα ήδη ξέρεις για εκείνον; Ε το δεύτερο ντε! (χου χου χου). Πώς βολεύεται τ’ αγόρι;

Ιεραποστολικό

Η στάση στην οποία έμαθε το σεξ το 95% των ανθρώπων. Ο «Ιεραπόστολος» νιώθει καλά όταν έχει τον έλεγχο στο σεξ ενώ παράλληλα απολαμβάνει την οικειότητα με τη σύντροφό του, γι’ αυτό και επιδιώκει το face to face. Είναι ρομαντικός, ίσως λίγο ανασφαλής, όχι πολύ περιπετειώδης.

Doggy

Αν κάθε φορά ξεκινάτε και τελειώνετε σαν τα σκυλάκια, σου βάζω στοίχημα ότι του αρέσει το σεξ που όλοι φέρνουμε στο μυαλό όταν ακούγεται η λέξη «ζωώδες». Ρομαντικό τον λες μόνο αν σου ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί κατά τη διάρκεια. Αλλά μάλλον δεν γίνεται κάτι τέτοιο, λογικά τραβάει μαλλί. Θερμό το παιδί, με μία τάση στο να βάζει σε προτεραιότητα τη δική του ικανοποίηση.

Εσύ από πάνω

Εδώ υπάρχουν κάποια «αλλά». Δηλαδή, αν σε θέλει πάντα από πάνω, μάλλον είναι λίγο οκνηρός, σε αντίθεση με σένα που κάνεις όλη τη δουλειά (σκέψου τα θετικά, γυμνάζεις γλουτό-μηρό). Αν δεν είναι κουραστικό ή δυσάρεστο αυτό για σένα, μπορείτε να συνεχίσετε έτσι, διαφορετικά ξεβόλεψέ τον λιγάκι, ώρα του είναι. Στην αισιόδοξη περίπτωση που η εν λόγω στάση εναλλάσσεται με άλλες, αλλά πάντα την τιμάτε, σημαίνει πως είσαι μ’ έναν άντρα που έχει αυτοπεποίθηση και δεν αισθάνεται κομπλεξικά όταν έχεις τον πρώτο λόγο. Μέλημά του, η ικανοποίησή σου. Κύριος, εύγε!

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

Share.

Leave A Reply