9 συμβουλές για να ποζάρετε στον φακό σαν μοντέλα!

0

Όλοι έχουμε πέσει θύματα της γοητείας των social media και έχουμε υποκύψει στον πειρασμό να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία. Οι περισσότεροι βέβαια μπορεί να μη γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ποζάρουν, με αποτέλεσμα το τελικό post ή το story στο instagram να μην τους ικανοποιεί και να μη συγκεντρώνει τα επιθυμητά likes. Μία κακή φωτογραφία, μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε ότι δε σας ταιριάζει ένα συγκεκριμένο outfit, ενώ το μόνο που φταίει είναι η πόζα, η γωνία ή η έκφραση του προσώπου σας. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω χρήσιμα tips ώστε να πετύχετε την τέλεια λήψη και να γίνετε πραγματική influencer.

9 Posing Tips

1.Χαμογελάστε στον φακό

Το τέλειο χαμόγελο δεν είναι εύκολο να το πετύχει κανείς. Μπορεί να φαίνεται πολύ μεγάλο, να μη σας κολακεύει, να κάνει τα χείλη σας να μοιάζουν πιο μικρά ή σας κάνει να φαίνεστε ανυπόμονες ή θυμωμένες. Αν γελάτε πολύ έντονα θα δημιουργήσετε ένταση στο πρόσωπό σας, τα μάτια σας θα μικρύνουν και τα μάγουλα θα τονιστούν υπερβολικά, πράγματα που καλό θα ήταν να τα αποφύγετε. Αντίθετα, χαλαρώστε το πρόσωπο και ανοίξτε ελαφρά το στόμα σας, έτσι ώστε το κάτω χείλος σας να συμπίπτει με την καμπύλη των δοντιών σας. Αυτή η μέθοδος είναι παγκοσμίως γνωστή και μπορεί να σας εγγυηθεί την τέλεια φωτογραφία.

pose-10.jpg

2. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα

Ένα από τα πιο γνωστά tips -στο οποίο ορκίζονται ακόμα και τα πιο διάσημα supermodels- ίσως σας φανεί παράξενο. Πιέζοντας τη γλώσσα προς το επάνω μέρος του στόματος ενώ χαμογελάτε, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις διπλώσεις στο πηγούνι και θα επιμηκύνει ταυτόχρονα το λαιμό σας. Πιστέψτε το, άλλωστε η Heidi Klum και η Rene Zellweger το κάνουν συνέχεια!

3. Παίξτε με τις γωνίες του προσώπου σας

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις κατά μέτωπο φωτογραφίες, εκτός και αν αυτός που τις τραβάει είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Ο λόγος; Με τη συγκεκριμένη στάση δε δημιουργούνται σκιές, οι οποίες ίσως κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φαρδύ, μεγαλύτερο και ελαφρώς αποχρωματισμένο. Οπότε, γυρίστε ελαφρά προς το πλάι και στρέψτε το πηγούνι λίγο προς τα επάνω ή προς τα κάτω.

pose-12.jpg
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: mononews.gr
Share.

Leave A Reply