Το τεστ που θα δείξει πόσο καλοί σύζυγοι είστε!

0

Οι σχέσεις ανδρών και γυναικών πέρναγαν πάντα από σαράντα κύματα. Όταν δε ενώνονταν οι δύο «εις σάρκαν μίαν» τότε τα πράγματα γίνονταν ακόμα πιο περίπλοκα καθώς τα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καθενός έπρεπε να βρουν κοινό έδαφος ώστε το κλίμα να μην θύμιζε πεδίο πολέμου.

Το 1930 ο Αμερικανός ψυχολόγος George Washington Crane έφτιαξε το «Τεστ για συζύγους», το οποίο παρέμεινε αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια. Το τεστ δόθηκε σε 600 ανδρόγυνα και ο ψυχολόγος, σταθμίζοντας τα δεδομένα, κατέληξε στα θετικά και αρνητικά.

studies_in_crap_husbands_wives_test_cover

Το τεστ για τον άνδρα και το τεστ για την γυναίκα αποτελούνται από 50 συμπεράσματα τα οποία χωρίζονταν στα «θετικά» και τα «αρνητικά». Για κάθε «τικ» που έβαζαν στα προτερήματα πρόσθεταν ένα πόντο στο τελικό σκορ και τον αφαιρούσαν για κάθε αρνητικό «τικ».

Υπήρχαν όμως και ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έπαιρναν παραπάνω πόντους, οι οποίοι σημειώνονταν σε παρένθεση δίπλα από το αντίστοιχο γνώρισμα. Για παράδειγμα αν το αρσενικό ήταν παθιασμένος εραστής έπαιρνε 20 βαθμούς, ενώ αν έκανε δημόσια κριτική στη σύζυγό του του αφαιρούνταν πέντε βαθμοί! Το ίδιο συνέβαινε και στη γυναίκα. Όταν για παράδειγμα η σύζυγος αντιδρούσε με χαρά και ευχαρίστηση στα ερωτικά καλέσματα του συζύγου το τεστ της έδινε 10 βαθμούς, ενώ αν κάπνιζε, έπινε και τζόγαρε της αφαιρούνται πέντε βαθμοί!

Οι σύζυγοι άθροιζαν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία διαμορφωνόταν ως εξής:

  • Από 0-24 πολύ κακή
  • Από 25-41 απλώς κακή
  • Από 42-58 μέτρια.
  • Από 59-75 καλή.
  • Από 76 και πάνω, πολύ καλή

Βλέποντας κανείς το τεστ ίσως βρει μέσα χαρακτηριστικά που έχει ο σύζυγος ή η σύζυγος που είτε τον εκνευρίζουν είτε του αρέσουν και που 87 χρόνια μετά παραμένουν επίκαιρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply