Μπορούμε να κάνουμε σεξ στο διάστημα; Ένα αστείο βίντεο απαντά…

0

Όπως θα έχετε διαβάσει ή ακούσει τα ταξίδια στο διάστημα για λόγους πλέον αναψυχής, είναι πολύ κοντά. Κάποιοι λοιπόν- δικαίως θα λέγαμε εμείς- αναρωτήθηκαν εάν μπορούμε να κάνουμε σεξ στο διάστημα ή, όπως το θέτει και η παρουσιάστρια στο βίντεο που θα δείτε, μπορούμε να κάνουμε το…Big Bang ή εάν το επιχειρούσαμε θα έπρεπε μετά να φωνάξουμε «Ηouston we have a problem».

Βλέπετε το μείζον αυτό ερώτημα δεν έχει απαντηθεί αφού οι αστροναύτες κρατούν το στόμα τους κλειστό, αρνούμενοι να αποκαλύψουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Αυτό μάλιστα παρά το γεγονός πως η πρώτη αποστολή στο διάστημα στην οποία μετείχαν άνδρες και γυναίκες έγινε το 1980 ενώ το 1991 σε μια ακόμη αποστολή της ΝASA μετείχε ένα ζευγάρι. Για πιθανή ομοφυλοφιλική συνεύρεση επίσης δεν έγινε ποτέ λόγος. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν- όπως θα δείτε και στο βίντεο- πως δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι οι Ρώσοι αστροναύτες, που όπως σχολιάζεται είναι πιο χαλαροί στους κανόνες, το έχουν προσπαθήσει ή και καταφέρει.

Το δε Pornhub προσπάθησε να συγκεντρώσει χρήματα για να στείλει δύο σταρ της βιομηχανίας πορνό το διάστημα και να μπορέσει να δώσει απαντήσεις αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Αφού λοιπόν δεν έχουμε απαντήσεις από όλους όσους θα μπορούσαν να μας τις δώσουν, και το ερώτημα παραμένει, σε αυτό το video του Μic- με την παρουσιάστρια πραγματικά να τα δίνει όλα (!)- αναλύονται με χιουμοριστικό τρόπο όλα τα πιθανά προβλήματα.

Ποια μπορεί να είναι αυτά; Για σκεφτείτε λίγο…Μερικά μόνο από τα ερωτήματα που τίθενται στο video σχετίζονται πρωτίστως με την έλλειψη βαρύτητας και τι θα σήμανε στην περίπτωση που επιχειρούσαμε να κάνουμε σεξ αφού πχ η ώθηση ή η συγκράτηση ακόμη και ενός απλού αντικειμένου στο ίδιο σημείο μπορεί να αποβεί μεγάλη πρόκληση- πολύ περισσότερο ενός ατόμου. «Εάν σπρώχναμε κάποιον κάτω πολύ δυνατά θα μπορούσαμε να το “στείλουμε” προς την αντίθετη κατεύθυνση μέσα στην καμπίνα του διαστημοπλοίου» εξηγεί ένας από τους συμμετέχοντες στο βίντεο. Άρα τα ατυχήματα είναι πολύ πιθανά. Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα όπως με τα σωματικά υγρά (θα δείτε πχ στο βίντεο τι γίνεται με τον ιδρώτα για να καταλάβετε πως έχουν τα πράγματα), ή από το γεγονός πως στο διάστημα οι συνήθως έχουν χαμηλή πίεση κα.

Πηγή: huffingtonpost

Share.

Leave A Reply