Ο άνδρας σας έχει 5 βασικές ανάγκες!

0

«Το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι η ανιδιοτέλεια», λέει ο σύμβουλος γάμου Willard F. Harley Jr., και εξηγεί ότι αν μπορείτε να βάζετε τις ανάγκες του άνδρα σας πάνω από τις δικές σας, βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, να βάζετε τον εαυτό σας σε υποδεέστερη θέση. Όμως, αν πραγματικά αγαπάτε τον σύζυγό σας, τότε θέλετε να τον κάνετε ευτυχισμένο. Και παρόλο που κάθε άνδρας είναι διαφορετικός, ο ειδικός υποστηρίζει ότι λίγο-πολύ όλοι οι άνδρες έχουν τις ίδιες πέντε βασικές ανάγκες.

Ο άνδρας σας έχει 5 βασικές ανάγκες. Του τις καλύπτετε;

Ψυχαγωγική συντροφικότητα

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δεν έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, π.χ. κοινά χόμπι. Που τους αρέσει να έχει ο καθένας τις δικές του ασχολίες –κάτι που μπορεί να είναι καλό σε έναν γάμο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν μπορεί να συμμετέχει ο ένας στα χόμπι του άλλου. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, να πάτε μαζί με τον άνδρα σας μια μέρα για τρέξιμο ή να πάτε μαζί του στο γήπεδο.Μπορεί να περάσετε καλύτερα από όσο φαντάζεστε. Το πραγματικό κέρδος, όμως, είναι ότι με το να τον ακολουθείτε κάποιες φορές στα ενδιαφέροντά του, του δείχνετε ότι νοιάζεστε γι’αυτόν. Μπορεί, μάλιστα, να σας επιστρέψει κάποια στιγμή τη «χάρη» και να αφιερώσει κι εκείνος κάποια στιγμή χρόνο για να κάνει αυτά που ευχαριστούν εσάς.

Σεξουαλική ικανοποίηση

Αυτό μπορεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα, όμως είναι σημαντικό. Είσαι σημαντικό να μην «χρησιμοποιείτε» την μεταξύ σας οικειότητα και τρυφερότητα ως μέσο μόχλευσης. Να μην συγκρατείτε, για παράδειγμα, τις εκδηλώσεις αγάπης για να τον τιμωρήσετε για κάτι. Γιατί με τον τρόπο αυτόν εντείνετε τα αρνητικά αισθήματα μεταξύ σας. Η τρυφερότητα φέρνει τα ζευγάρια κοντά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και, αν το σεξ, ως εκδήλωση αυτής, είναι σημαντικό για τον άνδρα σας, το ίδιο πρέπει να είναι και για εσάς. Πρέπει, λοιπόν, να προσπαθήσετε για να κάνετε τις ερωτικές στιγμές σας ιδιαίτερες, προκειμένου να είστε εξίσου ικανοποιημένοι σεξουαλικά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.gr

Share.

Leave A Reply